Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj je bil poseben dan, precej drugačen od drugih.

Pustila sem se razvajati. Tudi zame in za mojo družbo so včeraj kuhali drugi, stregli so nas drugi in posodo so pomivali drugi. Jupiiiiiii!

Jedilnik pa je bil takle:

ocvrti  pomfri , solata, eni , drugi pa kaj drugega in .

Poseben privilegij pa je bil prelep pogled na adrijansko, ki ga je kodrala burja. Very nice!

Ups, posladek je tud bil: marončki, marončki, marončki, pečeni, slastni in dišeči.

Posebna zahvala gre naši Ognjički, če ne bi bilo nje, bi bila prikrajšana za ta doživetja!

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 16.okt 2011 20:39

Uf. tolk se bila pod vtisom včerajšnjega dne, da sem na danes čist pozabila:

juha z rezanci, pečen picek, restan krompir, grah in korenček v omaki, radič v solati, sladica, no ja, za sladico pa fige iz Lovrana in spomini na kodrlajsasto  in vonj po pečenih maronih.

Balenka

Mi smo imela steake, zraven pa krokete in rosti, kar od bofrosta ...; no, radič je bil pa z domačega vrta (maminega, ne mojega ...)

mamamia

danes pečenica, zelje, za male pa mesek z drobtinicami

buhteljcek

Danes pri nas:

- ob robu šporheta en pisker s čorbo (če mi da kdo zdele 100€ ne vem kaj je notri...je pa dobro!)

- iz baze pecivo za požrešne sosede , oplemeniteno z makom in rozinami (to je pa na pultu, tudi zelo dobro!)

- da je treba kruh prinesti sem javila preko sredstev obveščanja

*danes smo na cik-cak*

Posladek:

vse okoli nas

Sm čist pozabla: največji posladek je pa :"Požrite se!" vse tistim, ki se žrejo zaradi kršenja tiste zapovedi, ki pravi, da ni lepo biti slabe volje (pa ne me brisat zdej, sej ma veze z žvečenjem, a ne?)

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 17.okt 2011 13:23

Ah, sem prišla z enega zoprnega sestanka  tako naspedirana, da mi je kar slabo, ( saj bi komentirala, pa bom kritizirana.....) da se mi še kuhat ne da, zato goveja juha od včeraj, stefani pečenka od včeraj, za ostale ribji fileji (hofer), krompirjeva solata (še dobr, da imam ekonom lonec) in en štrudelj z malinami (spet hofer) ...

Za posladek zame: en sprehod po sončku z malčkom, da pridem k sebi ---

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: goveji zrezek z veliko čebule, krompir v oblicah, cpkana paprika (mudilo se mi je). Za desert pa orehova potička in kavica.

Zdaj pa na kolo.

Migla

Polnjena piščančja prsa, kruhovi cmoki (iz preostale file), zeljnata solata. 

roža

Zeljna solata z fižolom,trojanski krofi(so bili dragi,ker me je malinovec v plavem oglobil za napačno parkiranje).

Sem menda parkiral na črti ki označuje parkirno mesto......vidim da je res prazen proračun,če ga morajo polniti na tak način

polarbear

Pri nas je tudi krpanje ostankov.

Kitajski riž- popečen (zmrznjen- ker ga na take away dobimo preveč oz. ga ne jemo, ga zmrznem),

Omaka iz piščanca in zelenjave od včeraj - podaljšano

Zeljnata solata

Kvazi tiramisu- piškoti so drugačni....sem omaro pospravljala

Jutri : morda :

štruklji, ki že čakajo v zmrzovaniku

juha, pometi hladilnik + leča + ajdova kaša + makarončki

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti