Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: goveja juha z rezanci, mesna musaka, zelena solata s koruzo, jabočni štrudelj, tortice

Ponedeljek: goveja juha z ribano kašo, krompir v kosih, puranji zrezki, koprive na maslu, stročji fižol v solati

Torek: ješprenj z želodčki, jabolčni zavitek

Sreda: polnjene paprike, krompir v oblicah, kruh

NENA58

Jota in slivov štrudelj.

lp

irenakr

Sem se pa danes malo pocrkljala, kosilo pri starših namreč ;) Torej špinačka, pire in polpeti, kavica ter višnjeva tortica. Potem pa še pečen kostanj in kuhan vinček  

Včeraj in jutri pa le spotoma kos pice in čokolada, gužva pač 

OlivaB

Seveda so vse slikce kosil nadvse odlične, sem pa Ežoju kar fouš ribic, Irenikr pa prav take jotke ob kateri sem gor zrasla v tako fejst babnico.

Jaz sem imela za kosilo makarone na hitro: alio, olio e posušeni pomidori

mejačka

Včeraj paella, danes vmešana jajca s popečeno slanino in sirom.

Danes bo pri nas:

- frika z dodatkom materine dušice, rmana, šetraja, kopriv...

- radič (verjetno predzadnji tajo) v solati

- grozdje, ki naj bi bilo izabela

- za mesojedce imamo na stendbaju šniclne v olju

Posladek:

razmišljanje o tem, kam so izginile tabletke, diskretno pozabljeni listki s tel. št., špange..z Ežojeve mize?

Pogrešam razvrat.

Mygrace

včeraj bila pica, danes pa naj se vsak znajde kokr se zna, jutri pa kruhovi cmoki v omaki z govejimi zrezki

buhteljcek

Ker sem izvedela, da je podjetje v katerem bi imela razgovor ena velika packarija  sem odpovedala in nikoli ne vstopim več v njihovo trgovino, ker izkoriščajo uboge delavce , tako da danes kuham: piščančji paprikaš z grahom in riž.

darjao.

Sporočilo je spremenil(a) darjao. dne 19.okt 2011 10:36

Pričakovanje počitnic nama je danes zažgalo sredino kosilo... sva moderno komunicirala po internetu in fantazirala o prijetnih restavracijah v Moskvi... Uboga radičeva rižota se je medtem malo preveč skuhala... In sva tako pristala pri popečenih jajčevcih, bučkah, paradižniku in olivnem namazu na domačem kruhu, ter krožniku sadja :) Vseeno pa sva našla dve restavraciji 

LP!

Saša

Eh, Kulinarika je meni že zažgala eno džezvo, dve ponvi...

Zdaj si naštimam tisto uro na štedilniku, da me spomni, da ni minilo 5 minut odkar sem gor ampak mnogo, mnogo več, hihi.....

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti