Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pire krompir, rdeče zelje, ocvrt piščanček...pa nekaj sladkega.

Bojanca

Nekaj utrinkov iz včerajšnje, pa tudi današnje pojedine. Hvala bogu, da je to samo občasno, ker drugače bi nas razneslo, od preveč dobrega.

Lep dan!

irenakr

včeraj: domača pica

danes je pa mož pripravil testenine z bolonjsko omako in solato

roža

Včeraj: kostanjevi njoki z omako iz popečene rdeče paprike, jajčevca in trakov pršuta, zelena solata.

Danes: čičerika s hokaido bučo in jajčevcem, gratinirana s kozjim sirom, radič v solati......malo kasneje pa slavnostna   .

Ninja24

NEDELJA:

Ostanki od včeraj, torta od včeraj in en dolg sprehod po sončku.

Pozdravček!

Slivovi cmoki,kompot iz hrušk.

polarbear
Goveja juha z rezanci, stefani pecenka,peceni deli piscancka, prazen krompir, vinska omaka, zeljna solata, fizol z redkvijo, za posladek pecen kostanj Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Zaradi izrednih razmer štedilnik na minimumu: jajca "na oko", na žaru popečena in v olje vložena zelenjava, finokjo

kruh, ambrozija, zadnji grozdi izabele

darjao., a kalampajsan je še en izraz za tenstan krompir? 

lp

mzm

Danes: goveja juha z rezanci, sataraš, skutni ocvrtki, mešana solata, cookies, kava s smetano

breskva

Tako pridni ste bili, en bolj kot drug.

Meni so drugi kuhali. V restavraciji sem jedla: kuhan krompirček, dunajski zrezek in solato.

Kaj bo jutri, bomo še videli.

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti