Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi smo imeli danes nedeljsko klasiko: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, 2 vrsti solate - kumarično in radič s krompirjem. Za posladek smo umaknili zunanje rože na toplo, posadili vresje. nekaj mačeh in heb.

rosie

Danes goveja juha z rezanci, makaronovo meso (po želji najmlajšega) mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pečenka, kuhan krompir, jabolčni hren in zelena solata. Za sladico puding tortica z višnjami.

Jutri pa goveja juha, meso, mlinci, zelena solata in jabolčni štrudl.

luccka

Sporočilo je spremenil(a) luccka dne 15.okt 2011 13:29

SOBOTA:

Pečen odojček, šampinjoni na rukoli, pečeno puranje meso, prebranac:

Krompirjevo-zelnjata solata, stročji fižol s čebulo in cvetačo, paprika s česnom, koruzni mlinci:

Še nekaj slanega - sirni zvitki posuti s semeni in marascino torta:

Pozdravček!

Danes:

ežoj

Danes pri nas za kosilo špinača, ocvrt jajček (ali dva) in pire krompir

+  skuhala en pisker segedina po Rikotovem receptu :) ... za še ne vem kdaj :)  

barbara

juha iz blitve z vmešanim jajcem in cime di rapa, šmorn iz pečice, radič (ene 4 vrste) v solati. + spekla ene ducat in pol palačink, bodo za na juho, pa za kar tako tudi. Čist za povrh pa ena figa naravnost z grma v usta.......še ni čisto zadnja.

rimljanka

Dragička, a si šla kaj spat iz petka na soboto?

Sicer pa si zaslužiš en

Jaz sem se pa danes potepala in bolj malo jedla, kuhala nič. Bom jutri bolj pridna!

naor

Danes: goveja juha z rezanci, piščančja bedra, testenine, smetanova omaka s sirom, zelena solata

breskva

Pri nas reciklaža včerajšnjih domačih testenin:

skleda radiča, lekarniško odmerjena ambrozija in izabela

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti