Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes  fižolova juha, goveja juha- še od nedelje (še odlična) , ostanek krompirjeve solate do včeraj, malo sveže paradižnikove solate , hrenovke, potem pa gremo na kostanjev piknik in še na rojstni dan ....Za danes dovolj!

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

pizza

Balenka

"Arabski lonec" (melancani in čičerka v paradižnikovi omaki začinjeni z garam masalo in še nekaj drugimi začimbami), kuskus, solata.

roža

Danes pri meni enako kot včeraj: simfonija:

matr, še si bom kakšne težave nakopal z enolično prehrano. Za posladek pa sprememba: kontemplacija............. a sem kdaj povedal kaj o dovršenosti vesolja?

ežoj

Gospod Ežoj, ni sile.... koliko vidim se vsaj tekoči del kosila menja... :))

Pri nas danes cvetačina juha in palačinke (me je tamali že teden dni utrujal)

darjao.

, ne, ežoj, nisi!

Danes pri nas  evfonija  

(telečje pleče, hruška, češnjevec, blitva, začimbe, popečena polenta in ambrozija)

lp

(, še zmeri ne vem, če je kalampajsan tenstan)

mzm

Kalampajsan je tenstan, dinstan, restan in po g. Toporišičevo paražen. ;)

Pa da me ne skenslajo.... jutri za kosilo: imam razgovor za službo v Laškem in se bova z dragim ustavila na poti, dečica papajo pri tašči.

darjao.

kislo zelje, ajdovi žganci, kupa z banano in višnjami, smetana;

včeraj- goveja juha, govedina, francoska solata, banane s vaniljievim sladoledom in smetano

nedelja- goveja juha, pire, bučke v smetani, piščanec, mešana solata- fišol, radič, endivja

katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 18.okt 2011 19:22

Danes: pečen piščanec, kruhovi cmoki z gobovo omako, zelena solata

breskva

Pri nas danes: goveja juha z rezanci, špageti z omako iz ostankov (ena raztreščena filana paprika, omaka od filane paprike, sobotna zelenjavna omaka), rdeča pesa.

jutri: že skuhana jota iz repe, nekaj koleščkov kranjske klobase (če mi rata nabavit jajčka, še palačinke)

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti