krompirjev golaž
, jabolčna rolada
,![]()

Jabolčna pita s kokosom
krompirjev golaž
, jabolčna rolada
,![]()
Pri nas danes bo, ko bo:
- jota od petka
- kranjska klobasa s hrenom in gorčico
- jabčka iz precejenega kompota s smetano in pikico cimeta
- precejen kompot, rahlo razredčen z vodo
Posladek:
- zame: grem po vinčka
- za ostale: mir pred mano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Pri nas danes pa kostna juha z zdrobovimi žličniki, pečena svinjska rebrca, pražen krompir, zelena solata, za sladico pa jabolčna pita od včeraj...
Lotti
Danes: regradova juha ,meso in zelenjava kuhana na pari,solata(radič,endivija rukula),sladica zdrobovo pecivo.
MilžiDanes pravo slovensko nedeljsko kosilo (bolj ko ne zaradi našega žurerja, da pozdravimo tigra): goveja juha, govedina, hren, kalampajsan krompir, zeljna solata (mi je staramama prinesla domačga zeljčka!)-
Lepo nedeljo!
darjao.kar bodo dali: gremo v tajsko restavracjo
SonjaRičet in krača.
lp
cervusmesna lazanja, zelena solata, za posladek pa zdrobovo pecivo
Lizzievčeraj: juha z rezanci, paniran piščančji fila za otroka, za naju tunina solata (radič, endivja in rukola) + pečena tuna počez.
Danes: domača zelenjavna juhca (čebula, česen, bučke, brokoli, korenje), basmati riž, piščančji file po azijsko, motovilec. Za sladico pa skutini štruklji.
jutri; blitva in pečen oslič.
Čeprav je nedelja ,sem naredila juhico iz buče, gobovo rižoto, solato iz rdeče pese, na žaru pečeno kurje meso in kostanjev biskvit. Kosilo je bilo zame in za moža oh in ah.
Večino kosila je bilo doma pridelanega ali v gozdu nabranega, torej bio. 100 let življenja mi ne uide.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Pivski kruh