Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

krompirjev golaž, jabolčna rolada,

Iva

Pri nas danes bo, ko bo:

- jota od petka

- kranjska klobasa s hrenom in gorčico

- jabčka iz precejenega kompota s smetano in pikico cimeta

- precejen kompot, rahlo razredčen z vodo

Posladek:

- zame: grem po vinčka

- za ostale: mir pred mano

Mygrace

Pri nas danes pa kostna juha z zdrobovimi žličniki, pečena svinjska rebrca, pražen krompir, zelena solata, za sladico pa jabolčna pita od včeraj...

Lotti

Danes: regradova juha ,meso in zelenjava kuhana na pari,solata(radič,endivija rukula),sladica  zdrobovo pecivo.

Milži

Danes pravo slovensko nedeljsko kosilo (bolj ko ne zaradi našega žurerja, da pozdravimo tigra): goveja juha, govedina, hren, kalampajsan krompir, zeljna solata (mi je staramama prinesla domačga zeljčka!)-

Lepo nedeljo!

darjao.

kar bodo dali: gremo v tajsko restavracjo

Sonja

Ričet in krača.

lp

cervus

mesna lazanja, zelena solata, za posladek pa zdrobovo pecivo

Lizzie

včeraj: juha z rezanci, paniran piščančji fila za otroka, za naju tunina solata (radič, endivja in rukola) + pečena tuna počez.

Danes: domača zelenjavna juhca (čebula, česen, bučke, brokoli, korenje), basmati riž, piščančji file po azijsko, motovilec. Za sladico pa skutini štruklji.

jutri; blitva in pečen oslič.

Čeprav je nedelja ,sem naredila juhico iz buče, gobovo rižoto, solato iz rdeče pese, na žaru pečeno kurje meso in kostanjev biskvit. Kosilo je bilo zame in za moža oh in ah.Večino kosila je bilo doma pridelanega ali v gozdu nabranega, torej bio. 100 let življenja mi ne uide.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti