Danes: enolončnica z mletim mesom

Toscanska panzanella
Danes: enolončnica z mletim mesom
Pripravila sem jurčkovo juho, zraven smo jedli jelenov kruh, zraven še majhni kos lazanje iz zamrzovalnika in paradižnikova solat, za posladek jagode
Jaz sem navijala za jurčke z jajci in solato pa sta hčerki zmagali. Torej naslednjič.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| Trixi je napisal/a: |
........zraven smo jedli jelenov kruh......... |
Omadona, a kakega veveričjega imajo tudi? ![]()
lp
cervusEh, Mygrace, ni za povedat, kaj to blo je!![]()
Pa samo mimogrede sem ga vprašala, kako kaj pijača, pa če ga bo morbit kmalu "uni" k sebi poklical, da sem pač nekje slišala, kaj za sabo povleče napačen kos garderobe! ![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, niti skira v omaro mi ne bi pomagala! ![]()
![]()
![]()
Mi je pa odleglo peš po burji, v neprodušno bundo s kapuco skrita.![]()
![]()
![]()
Danes sem spet mogla packat z moko, da si popravim vtis, torej domače testenine (še malo, pa bi ušesca ratala) s cime di rapa, ki zgleda pred uporabo takole:
obdelano z ačugami, česnom, feferonom pa takole:
posuto s "parmezanom za reveže". skleda endivije in seveda, izabela
lp
mzm| elaphus je napisal/a: | ||
Omadona, a kakega veveričjega imajo tudi? lp
|
O, si mi dala idejo, da tudi moj kruh, ko ga občasno spečem dobi ime.
Sicer pa, ko sem prvič dala na mizo vinsko omako jo je moja hči preimenovala v vesoljsko omako...Hihiii...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes za kosilo in večerjo bujta repa in mafini, katere je na hitro naredila hčerka. Slika mogoče ni ta prava, ker se šele učim delati s pošiljanjem slik
, novimi recepti
in tako naprej.
silvija65
pohane bedrce, njoki in rdeča pesa
Balenkasegedin. :)
JessycaPoskušam priložiti slike - upam da mi uspe.
Jupi uspelo je, jutri pa gremo na Trezino senje v Mursko Soboto, si nabavili kakšne suhe fige, mandarine in drugo sadje za zimo.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Jajčevci s sirom na veganski način