Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: enolončnica z mletim mesom

breskva

Pripravila sem jurčkovo juho,  zraven smo jedli jelenov kruh, zraven še majhni kos lazanje iz zamrzovalnika in paradižnikova solat,  za posladek jagode

Jaz sem navijala za jurčke z jajci in solato pa sta hčerki zmagali. Torej naslednjič.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi je napisal/a:

........zraven smo jedli jelenov kruh.........

Omadona, a kakega veveričjega imajo tudi?

lp

cervus

Eh, Mygrace, ni za povedat, kaj to blo je!

Pa samo mimogrede sem ga vprašala, kako kaj pijača, pa če ga bo morbit kmalu "uni" k sebi poklical, da sem pač nekje slišala, kaj za sabo povleče napačen kos garderobe!  

Naor, niti skira v omaro mi ne bi pomagala!

Mi je pa odleglo peš po burji, v neprodušno bundo s kapuco skrita.

Danes sem spet mogla packat z moko, da si popravim vtis, torej domače testenine (še malo, pa bi ušesca ratala) s cime di rapa, ki zgleda pred uporabo takole:

obdelano z ačugami, česnom, feferonom pa takole:

posuto s "parmezanom za reveže". skleda endivije in seveda, izabela

lp

mzm

elaphus je napisal/a:

Trixi je napisal/a:

........zraven smo jedli jelenov kruh.........

Omadona, a kakega veveričjega imajo tudi?

lp

cervus

O, si mi dala idejo, da tudi moj kruh, ko ga občasno spečem dobi ime.

Sicer pa, ko sem prvič dala na mizo vinsko omako jo je moja hči preimenovala v vesoljsko omako...Hihiii...

Danes za kosilo in večerjo bujta repa in mafini, katere je na hitro naredila hčerka. Slika mogoče ni ta prava, ker se šele učim delati s pošiljanjem slik, novimi recepti in tako naprej.

silvija65

pohane bedrce, njoki in rdeča pesa

Balenka

segedin. :)

Jessyca

Poskušam priložiti slike - upam da mi uspe.

silvija65

Jupi uspelo je, jutri pa gremo na Trezino senje v Mursko Soboto, si nabavili kakšne suhe fige, mandarine in drugo sadje za zimo. 

silvija65

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti