Danes bova imela zelenjavno rižotko in domač zadnji paradižnik v solati, jutri pa piščančjo obaro!
tanjaj
Danes bova imela zelenjavno rižotko in domač zadnji paradižnik v solati, jutri pa piščančjo obaro!
tanjaj
Segedin golaž, ajdovi žganci in kompot.
lp
Danes zrezki rozbifa, krompir, na hitro zdušen v ekonom loncu, mešana listnata solata. Za posladek: v hladilniku odkrila še eno palačinko od sobote, jo utopila v višnjah v sirupu in nuteli.
tjas
včeraj: pire krompir, jurčki v omaki
danes: kremna česnova juha, kremšnita
bevaDanes pri meni:
Kaj se pa pačite, a ni v redu kosilo? A nektar? Ne, ne, ni ga zmanjkalo, sam tukaj ne paše............a olive?
Ja pa ja ne mislite da tukaj pašejo olive. Ja, ja, imate prav, štrudl je za kompozicijo. Za posladek: uživanje v dejstvu, da mi nekaj ni treba vse plačat vnaprej, ampak le 10%, ostalo ob dobavi.
ežojsobota: pečena orada, pomfri, solata; za sladico grozdje in štrudelj
nedelja (kuhala mami): pečen piščanec, pohan zajček, tenstan krompir, endivja z zeljem; za sladico sem pa jaz spekla jabolčno pito
danes: paprikaš, pečeni krompirjevi svaljki (domači)
rožaDanes: telečji ragu ala Dragička ( brez gobana, ga nisem imela
), široki rezanci, zadnje kumare z vrta v solati, kompot.
hehe, ežoj, pa še kako pašejo olive, sploh, če bi jih (cele, s koščičami) zraven popekel. A žabica gre pa samo z nektarjem?
Pri nas je danes zelenjavna pita iz vlečenega testa:
skleda zelja in radiča s fižolom in grozdje, amerikana, ups, izabela ( je z drugega konca Slovenije)
lp
mzmPri nas je bila za kosilo bujta repa, za večerjo pa bučkini polpeti
regicaTortelini zapečeni v pečici,paradižnikova solata!
sladica: verjetno zadnje letošnje jagode s smetano za druge pa sobotna ledena torta!
nejčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Pure testenine z dimljenim lososom