Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Kurja juhica (od včeraj), jagnjetina in krompir iz pečice, zelena solata, čokoladni mafini:

Pozdravček!

Nedelja,

goveja juhica, pečen petelinček s krompirjem, mešana solata, pečena paprika, fernandoti-Migla.

Kurja juha z rezanci, goveji zrezek, pire krompir, zelena solata in kompot.

lp

irenakr

Danes :juha,ovčetina in kura,solata, krompir,sladica jabolčni zavitek.

Milži

Steak po trenutnem navdihu, na srečo je meso bilo lepo mehko, rumeni krompir s škiljenjem proti Indiji (kurkuma, kumin, gorčična semena, koriander itd...), motovilec z domačega vrta ...

potem pa sladoled, kupljen seveda, pa ledena kava za tiste, ki se ne morejo odločiti ali bi le sladoled s smetano, samo sladoled ali samo kavo, ali pa vse naenkrat:

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 09.okt 2011 14:49

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 09.okt 2011 14:51

Včeraj: pizza Klasika, postrežno. Posladek je bil enak kot pri , ne vem al smo se slučajno kje vidle.. Seveda smo se. Tako lepo si to napisala, da nisem imela več kaj dodat.

Danes ostanki včerajšnje večerne službe in jagodna pita (uf uf uf, je bila dobra). 

Balenka

Včeraj gratinirane skutine palačinke.

Danes klasika, ker je dovolj hladno za kuhanje juhe .  Vmes "vzpon" na Lubnik.

Goveja juha z zdrobovimi cmočki, meso iz juhe, , tenstan krompir, endivija v solati.

Baklava, vanilijev sladoled in .

Zdaj ... kavčing .

barbara

E *ebiga, nekaj sem narobe pritisnil in je vse izginilo. Pa gremo še enkrat:

Pri meni danes nobenih gracij, le en človek ( je pa fejst, velja za dva, sicer študenta, pa kaj pol ). Za kosilo pa zrezek od brazilske krave, gorenjski ( predvidevam ) krompir in nektar ( to je tista pijača grških bogov, ki jim zagotavlja nesmrtnost, baje enak vpliv ima na človeka ( čeprav to ni nič kaj takega, enako na človeka deluje razvrat, le, da se ne pretirava ).:

Za posladek meditacija o dovršenosti vesolja....... ( un jabolčni štrudl je le za kompozicijo slike ).

ežoj

Pa menda ne, da si Ežoj naredil štrudelj. Kakšen pomfri in žabica. Kaj si ponfri naredil v fritezi? Tak apetit sem dobila, pa ne smem jesti teh stvari.

Migla 

Migla, mene je pa danes tvoj "fernando" spravil ob pamet, ko sem ga zagledala, poiskala recept in prebrala komentarje. Tako da jih bom zelo v kratkem, fernandote namreč, spekla, ker tvoje kvašene kifeljne z marmelado, pa že nekaj časa pečem in so v družini zelo cenjeni.

zeta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti