File morskega psa v piri piri omaki,petršiljev krompir.
Kavasaki13
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
File morskega psa v piri piri omaki,petršiljev krompir.
Kavasaki13Danes: mesna lazanja in solata. za posladek pa kavica in buhtelni ;)
lp
BojancaDanes pizza Margherita, postrežno.
Posladek: štiri gracije, dva angelčka in en Človek
lp![]()
mzm ![]()
Goveja juha, z ribano kašo, riž z grahom in korenčkom, piščančje belo meso v smetanovi omaki z zelenjavo (če mi bo omaka uspela), zelena solata s paradižnikom. Posladek: pranje avta - samo za nekatere izbrance.
lp
cervus
Včeraj goveja juha z gresovimi cmoki, piščanec in svinjina po dunajsko, pečen krompir, paradižnikova solata, motovilec z fižolom
Danes - hčerki -ena na sejmu, druga pri babici, mi pa gremo v naravo, kjer bomo spotoma nekaj pojedli.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: goveja juhca, hobotnica s krompirjem v pečici, solata
Danes: zelenjavna juha, pečene perutničke, pečen krompir, cvetača na maslu, mešana solata
Jutri: zelenjavna juha (ne ista kot danes), špageti s tuno, paradižnikova solata
Torek: dušeno zelje s krompirjem, pleskavice
matejaozNEDELJA:
Kurja juhica (od včeraj), jagnjetina in krompir iz pečice, zelena solata, čokoladni mafini:

Pozdravček!
Nedelja,
goveja juhica, pečen petelinček s krompirjem, mešana solata, pečena paprika, fernandoti-Migla.
Kurja juha z rezanci, goveji zrezek, pire krompir, zelena solata in kompot.
lp
Danes :juha,ovčetina in kura,solata, krompir,sladica jabolčni zavitek.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Svedri s parmezanovo kremo