Danes kumare in krompir v solati, za sladico pa bananin milkšejk.
aby
Lazanja z bolonjsko omako
Danes kumare in krompir v solati, za sladico pa bananin milkšejk.
abyDanes golaž od včeraj,polenta in solata.
MilžiDanes meni "čimhitreje in čimtopleje", razlog temu pohajanje nazaj iz službe brez marele in prometni kolaps, ki je prihod domov zamaknil za eno uro.
- Instant kitajski nudelci z vsemi gajstnimi začimbami kar jih je v regalu
- kakav z vrelim mlekom pa notri namakanje žemlje
- dvojni volneni zokni
- kalorifer direkt v glavo do fula
![]()
![]()
![]()
Zebe pa še kr!!![]()
![]()
![]()
![]()
Viva Meier
Mešanica zimskega in poletnega...kot vreme!
Prava kranjska klobasa zraven pa pekoča salsa z zelenim paradižnikom in orange habanerom
+![]()
Me je pogrelo za celo popoldne![]()
Špinača, pire krompir, za moža pa še mehko kuhana jajca.
roža| polarbear, med ostalim je napisal/a: |
.......................................... .......................................... Me je pogrelo za celo popoldne
|
Dej hitro pokliči Vivo Majer, da se stisne zravn tebe, da se mal pogreje.
Pri meni danes, jedilnica za lepo vreme temporalmente cerrado, ali po naše: dali smo cerado čez ( torej zaprto ). Jedilnica za slabo vreme:
za posladek meditacija na temo " kolk bo fajn, ko se tale zima konča".
ežojKolega Ežoj:
!
Zame pa danes goveji zrezek na hitro (4 min) in radič s česnom... Malo bolj dietno, ker zvečer sledi še kostanj![]()
![]()
(čeprav piše, da je to vesela pika, je mene vedno spominjala na kostanj... ne po barvi
) in ![]()
Danes petek porova enoloncnica ![]()
Ocvrt krompir, domače prekajene klobase (še vedno nisem spucala zalog iz skrinje), hrenovke, za moža okisani fižoleti, zame rdeč in rumen radič s tazadnjim paradižnikom z maminega vrta.
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Pica zvitki