Danes: puranje meso z bučkami in korenjem, pražen krompir, mešana solata, fernandoti

Miklavževi parkeljni
Danes: puranje meso z bučkami in korenjem, pražen krompir, mešana solata, fernandoti
TOREK:
Riž na poru, puranja pečenka, piščančja jetrica z želočki na čebuli in česnu, zelena solata, tortica. (Za foto session ni bilo časa)
Pozdravček!
Pri nas pa včeraj piščančji zrezki v omaki, široki rezanci, endivija s krompirjem
danes bučna juha, sirov burek, zeljna solata
jutri pasulj, kruh
tabuJaz sem pa imela danes kočerjo in sicer polento z domačimi ocvirki in mešano solato. Bilo je odlično!
![]()
naor
Ja, one blondinke so res izgledale naoštreno in posesivno! Ampak sem rekla, da malo mahanja mi verjetno ne bodo zamerle, no!
Aha, danes se je spet normalno kuhalo: kruhovi cmoki, govedina v omaki, paradižnik v solati in izabela z brajde izpred vrat!
lp
cervusdušeno zelje z makarončki
BalenkaMorava porabiti botargo, tako da bodo spaghetti alla botarga, solata, popoldne (upam do bo čas) za kavno torto.
LP
Saša| ežoj je napisal/a: |
krompir golaž z mesom in ambrozijo ežoj |
Ežoj, pa ti je teknilo![]()
![]()
![]()
Danes:
- od včerajšnjega solatnega buffeta je ostalo nekaj paradižnika
- mozzarelo imamo v hladilniku
- bazilika je v lončku
- bolonjska omaka se taja
- špageti so pa itak tik-tak skuhani
Preostane samo še posladek:
- gremo v šoping zdej/ dokler je še dnarja kej![]()
Ežojči, prvi
je Vragsigavedi, ki ni popolnoma prepričan, da se bo končalo v skladu z idejo..
Drugi
je pa Bostevidlhudiča, če se ne bo...
( brez terorja ni napredka press)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
SREDA:
Zelenjavna enolončnica:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Jabolka v srajčki