Pri nas bo danes krompir v solati in polpetki. Za sladico jabolčni štrudelj.
rosie
Nevzhajana orehova potica
Pri nas bo danes krompir v solati in polpetki. Za sladico jabolčni štrudelj.
rosieOd včeraj zelenjavna juha, pečene bučke in hrenovka.
lp
Oh, tako lepo sem splanirala kaj bomo danes jedli pa zvem, da vsi pridejo pozno, zato ribe odpadejo. Jih pa ne bom vsakemu posebej pekla, stat pa tudi ne morejo.Kaj šele, da bi planirala špinačo!
Torej nekaj kar lahko stoji: zrezki v omaki, kuhan brokoli, široki rezanci in mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: hrenovke v listnatem testu in endivija
po kosilo ob
pa še vanilijevo-ribezovi žepki
včeraj: vratovina s papriko, porom in malo gorčice, pečen krompir, paradižnikova solata
danes: polnjeni melancani, endivja v zeljem; za posladek sprehod do sladoleda
rožaSem mogla malo svinjine kupit, so me tam v oni temi zrajcali, ma moja je bila najbrž brez Omega številk, ker je bila taka fajn mastna, sočna, pa malo kaper, oliv in paradižnika gor
zraven na vodi kuhan basmati in dušen por, skleda radiča neznanega taja, grozdje (amerikana)
Posladek pa malo osvežitve![]()
lp
mzm
Tale tvoj posladek, Miškazmokce, mi je pa kocine na rokah (se ne depiliram tam) u luft postavil kot sredi najhujše zime! To je pa bla taprava osvežitev!
Za tole dobiš ![]()
| ribaracarak je napisal/a: | ||
Ežoj, pa ti je teknilo
|
rrr, kaže, da ti edina bereš napisano. Mišljeno je bilo nektar ( saj veš " ambrozija in nektar " hrana in pijača bogov ), pa se mi je narobe zapisalo, moglo bi bit " krompir golaž z mesom in nektarjem ".
Tole se je nekaj zamešalo, res je, da sem planiral kosilo na Dunaju
, ko sem bil pri vaškem ribniku, sem spremenil načrte:
Torej, danes zares: ambrozija in nektar, meditacija o dovršenosti vesolja, sam bi še revolucija mogla bit in bi vse bilo tako kot mora bit.
ežojDanes: kruhovi cmoki, piščančji file v omaki, mešana solata, snežne kepe
Danes :ričet ,hrenovke(ovčje) solata s krompirjem.
Jutri:zelenjavna juha,palačinke,kompot ali solata.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Palačinke z gobami in ajdovo kašo