Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas bo danes krompir v solati in polpetki. Za sladico jabolčni štrudelj.

rosie

Od včeraj zelenjavna juha, pečene bučke in hrenovka.

lp

irenakr

Oh, tako lepo sem splanirala kaj bomo danes jedli pa zvem, da vsi pridejo pozno, zato ribe odpadejo. Jih pa ne bom vsakemu posebej pekla, stat pa tudi ne morejo.Kaj šele, da bi planirala špinačo!

Torej nekaj kar lahko stoji: zrezki v omaki, kuhan brokoli, široki rezanci in mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: hrenovke v listnatem testu in endivija

po kosilo ob  pa še vanilijevo-ribezovi žepki

Jannaa

včeraj: vratovina s papriko, porom in malo gorčice, pečen krompir, paradižnikova solata

danes: polnjeni melancani, endivja v zeljem; za posladek sprehod do sladoleda

roža

Sem mogla malo svinjine kupit, so me tam v oni temi zrajcali, ma moja je bila najbrž brez Omega številk, ker je bila taka fajn mastna, sočna, pa malo kaper, oliv in paradižnika gor

zraven na vodi kuhan basmati in dušen por, skleda radiča neznanega taja, grozdje (amerikana)

Posladek pa malo osvežitve

lp

mzm

Tale tvoj posladek, Miškazmokce, mi je pa kocine na rokah (se ne depiliram tam) u luft postavil kot sredi najhujše zime! To je pa bla taprava osvežitev!

Za tole dobiš

Mygrace

ribaracarak je napisal/a:

ežoj je napisal/a:

krompir golaž z mesom in ambrozijo.

ežoj

Ežoj, pa ti je teknilo

rrr

rrr, kaže, da ti edina bereš napisano. Mišljeno je bilo nektar ( saj veš " ambrozija in nektar " hrana in pijača bogov ), pa se mi je narobe zapisalo, moglo bi bit " krompir golaž z mesom in nektarjem ".

Tole se je nekaj zamešalo, res je, da sem planiral kosilo na Dunaju , ko sem bil pri vaškem ribniku, sem spremenil načrte:

Torej, danes zares: ambrozija in  nektar, meditacija o dovršenosti vesolja, sam bi še revolucija mogla bit in bi vse bilo tako kot mora bit.

ežoj

Danes: kruhovi cmoki, piščančji file v omaki, mešana solata, snežne kepe

breskva

Danes :ričet ,hrenovke(ovčje) solata s krompirjem.

Jutri:zelenjavna juha,palačinke,kompot ali solata.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti