Zajček v zelenjavni omaki, riž, zelena solata, za sladico pa še preostanek včerajšnje sadne torte in seveda kavica. Sladica št. 2 bo na vrsti pozno popoldan - pečen kostanj in mošt.
roža
Zajček v zelenjavni omaki, riž, zelena solata, za sladico pa še preostanek včerajšnje sadne torte in seveda kavica. Sladica št. 2 bo na vrsti pozno popoldan - pečen kostanj in mošt.
roža
Naor zate!
http://plus.kulinarika.net/recepti/15765/predjedi/ciceri
Sem ga edino malo obogatila z oljčno majonezo.
Bom pa drugič probala čičeriko nadomestit s sojo.
lp, pinka![]()
Zelenjavna rižota s polnozrnatim rižem, ena živalca je rahlo dodala okus (
) ter mešana solata (zelena, radič, korenček, paprika, paradižnik)
Danes sem neki delal, pa se spomnem, da bo treba neki za kosilo pripravit, pa pogledam, ura je že štiri, pa je prepozno, da bi kaj kuhal, pa škoda, če bi vsaj bilo zaradi kakšnega razvrata..........
torej danes pri meni, ksilo na hitro:
Vino, grozdje in fige s geografskim poreklom ( okolica krškega ), prav tako tudi skuša ( s geografskim poreklom, Baltik ), enako paradajz ( verjetno Sicilija ali Nizozemska ), sol pa Tuzla ( BiH ), Žabica pa .............. saj veste kje so žabarji ( Kulinarična ul. št. 1, Ljubljana ).
ežojDanes sem recikliral. Kuhal sem rižoto. Ostala rebrca narezal, podušil eno čebulo, 2 papriki kr na trakove, en paradižnik, 6 strokov česna, črn poper v prahu in rumeni gift. Žlico rdeče sladke paprike, pol kile riža. Najprej sem podušil čebulo, dodal papriko, svež paradižnik, česen, rumeni strup in rdečo sladko mleto papriko. To sem kake 5 minut mešal, dodal meso, mešal še 5 minut. Dodal meso, malo premešal. Pol kile riža sem vsipal v to in premešal in pustil, dokler nisem natočil liter vode. To sem nato vlil v to mešanco, mešal, da je zavrelo, zmanjšal ogenj na minimalko in pokril posodo. Po 20 minutah je blo gotovo. Celi pisker od 3 litre. Evo, mam rešitev za jutri. Samo neko solato namečem skupaj in bo. Vse skup mi je vzelo mogoče 40 minut dela.
Jebelacesta, jaz sem vedno znal ostanke nardit v okusno. Nisem si pa mislo, da bo vragsigavedi kaj šlo tako daleč, da bom moral totalka na vse pazit. Hrane nikoli in nikdar nisem vrgel vstran. Razen kakega kosa kruha, ki je splesnel. Ampak to je bila rezina. Brrrr, me kr trese kako je vse drago. Grozno.
Sem kr žalosten.
MULTI_reloaded
Dabes: testenine z omako iz gorgonzole in smetane, mešana solata iz radiča, rukole in endivije, stročji fižol v solati.
rosieDanes: krompir v kosih in najbrž letos zadnji sveži stročji fižol zabeljen s smetano in ocvirki ![]()
Danes: boranja. Popoldan pa še kavica in kekse.
@pinka, hvala ![]()
Zelenjavna župca (če je že za govejo prevroče), sataraš
kruh in grozdje (še vedno amerikana)
, kakšna lepa žabica, ežoj! Ziher namesto oliv ![]()
lp
mzm
Glavna kuharica je bila danes zmatrana kot pes, je imela v nogah celo eko pot, kuharski pomočnik pa je peljal avto na popravilo, pa smo kar špagete vrgli v lonec. Polarbear se ni prikazal, čeprav se je 34 mulcev drlo po njegovi vasi, ežoj pa ni hotel odmahat sovaščanki, čeprav mu je mahala, da bi ji skoraj roka odpadla ![]()
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Pečenice na leči