Danes: smetanska juha, svinjski zrezki v porovi omaki, dušena ajdova kaša, mešani radič, za posladek makova pogača.
regica
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Danes: smetanska juha, svinjski zrezki v porovi omaki, dušena ajdova kaša, mešani radič, za posladek makova pogača.
regicaHaha, Ežoj, tele kraje pa prav dobro poznam, so čisto blizu moje kmečke rezidence. Če kdaj hodiš tam okoli, pridi na kozarček in kakšen zalogajček se bo tudi našel.![]()
![]()
Danes pri nas "
frost" program:
- ratatuj
- kajzerice
- slivova pita
- sladoled
Posladek:
- čistilnica (le kje je moj plašček press)
Predposladek:
- bo treba najti listek od čistilnice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Na željo dragega bodo danes jetrca s čebulo in kruh, mogoče popoldne še kaj sladkega. :)
tanjajPri nas bo danes piščančji curry, kvinoja in zeljna solata. Za sladico sem nameravala obtolčena domača jabolka predelati v pito, pa bo verjetno peka na vrsti jutri, danes po kosilu bomo šli pa nazaj na
.
Pri nas danes za slovo od poletja: goveja juha z rezanci,
pečenka za mojega
in
za vse ostale, pražen
rdeče
z jabolki, gobova omaka iz šampinjonov, mešana solata, skutin zavitek
Jutri brezmesni petek: porova juha, sirovo-špinačni tortelini, sirova in paradižnikova omaka, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Ohrovtove krpice, pečen kurji file in radičeva solata.
lp
ČETRTEK:
Široki rezanci in telečji ragu z gobanom, zelena solata:

Pozdravček!
Danes: narastek MM iz baze, mešana solata
Jutri: goveja juhica z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Sobota: pica
Nedelja: zelenjavna juha, hobotnica v pečici s krompirjem, solata
matejaozDanes: pečene sardele, blitva s krompirjem, solata iz radiča, endivije in rukole.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Pohorska gibanica