Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: smetanska juha, svinjski zrezki v porovi omaki, dušena ajdova kaša, mešani radič, za posladek makova pogača.

regica

Haha, Ežoj, tele kraje pa prav dobro poznam, so čisto blizu moje kmečke rezidence. Če kdaj hodiš tam okoli, pridi na kozarček in kakšen zalogajček se bo tudi našel.

naor

Danes pri nas "frost" program:

- ratatuj

- kajzerice

- slivova pita

- sladoled

Posladek:

- čistilnica (le kje je moj plašček press)

Predposladek:

- bo treba najti listek od čistilnice

Mygrace

Na željo dragega bodo danes jetrca s čebulo in kruh, mogoče popoldne še kaj sladkega. :)

tanjaj

Pri nas bo danes piščančji curry, kvinoja in zeljna solata. Za sladico sem nameravala obtolčena domača jabolka predelati v pito, pa bo verjetno peka na vrsti jutri, danes po kosilu bomo šli pa nazaj na .

roža

Pri nas danes za slovo od poletja: goveja juha z rezanci, pečenka za  mojega in za vse ostale, pražen  rdeče  z jabolki, gobova omaka iz šampinjonov, mešana solata, skutin zavitek

Jutri brezmesni petek:  porova juha, sirovo-špinačni tortelini, sirova in paradižnikova omaka, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06.okt 2011 14:10

Ohrovtove krpice, pečen kurji file in radičeva solata.

lp

irenakr

ČETRTEK:

Široki rezanci in telečji ragu z gobanom, zelena solata:

Pozdravček!

Danes: narastek MM iz baze, mešana solata

Jutri: goveja juhica z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata

Sobota: pica

Nedelja: zelenjavna juha, hobotnica v pečici s krompirjem, solata

matejaoz

Danes: pečene sardele, blitva s krompirjem, solata iz radiča, endivije in rukole.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti