Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes, skoraj na recept, uravnavanje omega 3:

kdo je vprašal za žabico:

ma, kakšne smeti, žabica, pač.

ežoj

Danes: gobova juha, višnjeva torta, 

breskva

Zelenjavni kus-kus,za nekatere pa še kos mesa,solatka!

sladica:nabiranje kostanja!!!!

nejčica

Danes pražena jetrca, pire krompir in mešano listje v solati.

tjas

Če ne gre na lepo, mora iti pa na grdo, mi je zelo žal. Ta tema je namenjena za KAJ JUTRI ZA KOSILO, ne za vaše politične teme in zmerljivke. Od zdaj naprej bo v tej temi izbrisano vse, kar nima neposredne veze s temo. Hvala.

Danes: pohan sir, pomfri, rdeča pesa v solati

Jutri: čufti, pire krompir, zelena solata

matejaoz

Včeraj so bili za kosilo pljukanci s tunino omako, zelena solata, za sladico je bila pa skutna pita z marcipanom (recept iz ene knjižice).

Aja, pljukanci so vrsta testenin.

Danes bo pa zelenjavna mineštra s piščancem po principu zmeči notri vse kar ti je iz vrta šenkala tašča:)

Solata bo ista. Za sladico pa ne vem, kaj naj si izmislim. Po moje bomo kar eno odprli. Ker sladica pa mora bit!

Jelenckova

Včeraj na meniju čiščenje hladilnika 1: pohanje oskubljeno s kosti,nakockano, dodano par pljunkov sataraša in nekaj razrezanih češnjevcev. Malo potenstano ter pomešano s testeninami

Danes čiščenje hladilnika 2: bučka zrezana na rezine, pomešana z malo nasekljane čebule, to malo popečeno in čez par umešanih jajc.

Desert do nadaljnega odpovedan, "čiščenje"  omare s čokolado je v preteklih dneh potekalo tako intenzivno, da je sedaj prazna

Za jutri počiščena skrinja, kupi odtopljenega kruha, danes zvečer pade vanj še salama in gas proti lepšim krajem

Viva Meier

Danes bomo imeli za kosilo čorbo od boranije, makarone z paradajzom in skledo solate, za sladico še ne vem, a nekaj bo treba

Mygrace

Danes radičeva rižota, rukola in jabolčni zavitek :)

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti