Za sestanek kluba nakladačev--ti kar speci tiste tvoje hot wingse,pridemo na kosilo-- smo pripravili tole pokušino

Gostje so pravkar odrinili vriskajoč ,vsak z svojim Max-om v roki![]()
![]()
![]()
polarbear
Za sestanek kluba nakladačev--ti kar speci tiste tvoje hot wingse,pridemo na kosilo-- smo pripravili tole pokušino

Gostje so pravkar odrinili vriskajoč ,vsak z svojim Max-om v roki![]()
![]()
![]()
polarbear
Jutri si bodo pa želeli, da bi max prišel tudi tako mrzel ven.....![]()
Dragička, hvala - tega v slovenskih mesarijah še nisem videla napisanega, res ne ![]()
Multi, saj sem napisala, da pri nas za to dobroto mesar še ni slišal, no!
lp
P.s. Danes zrezki v omaki, mlinci, paradižnik in kisle kumarice.
cervusPol ga pa nauči, kaj je cesarsko, da bo vedel. No![]()
To ti je kaj sem napisal. Pač ga mal dregni, naj pogleda na kulinariko, če ne ve. Ahjoj, s čem se vse moja presvetlost mora ukvarjat. ![]()
MULTI_reloaded
Danes: rižota, zrezki, mešana solata
Pasulj, slivovi cmoki.
lp
| MULTI_reloaded je napisal/a: |
Ahjoj, s čem se vse moja presvetlost mora ukvarjat. MULTI_reloaded |
Grozljivo se mi smiliš. Sicer bolj grozljivo kot smiliš, pa dobr, no, ne bodmo malenkostni
.
lp
P.s. Ah ja, jutri bodo kar špageti s paradižnikom, verjetno. Tisti pa, ki si bo pa sam kuhal, pa napoveduje čevapčiče.
cervus@elaphus - darling jaz čist dobro vem, kako je živet bogu za hrbtom, kjer niti mesar nima pojma, kaj je royal.![]()
Se gre pa v prestolnico, pa kaka šola tudi ne škodi. Anede, hah, pa ja da ja. Kajne.????![]()
MULTI_reloaded
Danes kaneloni z rikoto in špinačo, zraven kakšna lahka solata.
SašaSam tolk se javim, da povem, da danes pri nas kosila ne bo ![]()
Ežoj, fajn žabica, tale tvoja žabica! Pametna, v dobri kondiciji (a se je šla potapljat na dah ali z akvalungo?), ti si pa tut pameten in priden, a vidiš kako ti ribnik prov pride?
![]()
Mygrace
SREDA:
Pečeno piščančje bedro, blitva "a la špinača", popečena polenta - premazana s česnom, olivnim oljem, parmezanom /od včeraj/, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Korenčkova juha