Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za sestanek kluba nakladačev--ti kar speci tiste tvoje hot wingse,pridemo na kosilo-- smo pripravili tole pokušino

Gostje so pravkar odrinili vriskajoč ,vsak z svojim Max-om v roki

polarbear

Jutri si bodo pa želeli, da bi max prišel tudi tako mrzel ven.....

Dragička, hvala - tega v slovenskih mesarijah še nisem videla napisanega, res ne

Multi, saj sem napisala, da pri nas za to dobroto mesar še ni slišal, no!

lp

P.s. Danes zrezki v omaki, mlinci, paradižnik in kisle kumarice.

cervus

Pol ga pa nauči, kaj je cesarsko, da bo vedel. No

To ti je kaj sem napisal. Pač ga mal dregni, naj pogleda na kulinariko, če ne ve. Ahjoj, s čem se vse moja presvetlost mora ukvarjat.

MULTI_reloaded

Danes: rižota, zrezki, mešana solata

breskva

Pasulj, slivovi cmoki.

lp

irenakr

MULTI_reloaded je napisal/a:

Ahjoj, s čem se vse moja presvetlost mora ukvarjat.

MULTI_reloaded

Grozljivo se mi smiliš. Sicer bolj grozljivo kot smiliš, pa dobr, no, ne bodmo malenkostni .

lp

P.s. Ah ja, jutri bodo kar špageti s paradižnikom, verjetno. Tisti pa, ki si bo pa sam kuhal, pa napoveduje čevapčiče.

cervus

@elaphus - darling jaz čist dobro vem, kako je živet bogu za hrbtom, kjer niti mesar nima pojma, kaj je royal.

Se gre pa v prestolnico, pa kaka šola tudi ne škodi. Anede, hah, pa ja da ja. Kajne.????

MULTI_reloaded

Danes kaneloni z rikoto in špinačo, zraven kakšna lahka solata. 

Saša

Sam tolk se javim, da povem, da danes pri nas kosila ne bo 

Ežoj, fajn žabica, tale tvoja žabica! Pametna, v dobri kondiciji (a se je šla potapljat na dah ali z akvalungo?), ti si pa tut pameten in priden, a vidiš kako ti ribnik prov pride?

Mygrace

SREDA:

Pečeno piščančje bedro, blitva "a la špinača", popečena polenta - premazana s česnom, olivnim oljem, parmezanom /od včeraj/, zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti