Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MULTI_reloaded ne bit preveč pameten, ker to včasih škoduje.

danes pri nas zelenjavna mineštra z malo mesa in žličniki.

reza

Dragička, kar sline se mi cedijo, ko gledam tvoje slike.

Pri meni danes ne kuham, kuhajo drugi malo pozneje. Vseeno pa sem spekla ajdov kruh v dveh oblikah.

sta imela kremno zelenjavno juhico (dala notri vso zelenjavo iz hladilnika in vrta, bo za tri dni) z domačim piščancem

midva pa v pečici pečeno piščančje meso in krompir, zelje v solati in kasneje pa

anndreja

Glavna jed od včeraj, za posladek pa skutin kolač z grozdjem.

lp

irenakr

@terezija - včasih res škodi, ja. Posebej, ko stran nima varne SSL prijave, in potrebnih certifikatov za verodostojnost. Ena, zelo zoprna reč

MULTI_reloaded

Multi  a nebi ti zdajle ko smo izgubili  vlado najsposobnejšega politika kandidiral za mandatarja??

Z tvojo vsenavzočo sposobnostjo nakladanja in žaljenja se mi zdiš zelo primeren za politika...

Evo sem se dal v zobe za forumi skrivajočemu pitbulu novoslovenske vzgoje!

Kosilo..jezikova župa užaljenega multisposobneža

polarbear

Danes: goveja juha, pražen krompir z zeljem, meso iz juhe, pečene svinjske zarebrnice, paradižnikova solata in radič s fižolom.

rosie

motovilčica je napisal/a:

Jelenčkova, mene pa zanima recept za masleno bučo v omaki. Tašča je pridelala precej teh buč, veliko jih še raste, pa bo prišlo prav...

motovilčica

Hm, to jaz kar tako, iz glave, naredim:) Bučo sem razpolovila, olupila in jo narezala na kocke. To je taka vrsta buče, ki ima veliko mesa in skoraj nič semen. Njeno meso je bolj sladko. Na malo olja sem porepražila pol čebule, nato sem dodala še bučo in prepražila še to, da se je malo zmehčala. Nato sem to prelila z vodo (lahko tudi z juhico) in kuhala, da je voda povrela, buča se je pa čisto zmehčala, da sem jo lahko narahlo zmečkala z vilicami. Dodala sem še 4 žlice kuhane leče, 3 žlice kisle smetane (ali še bolje je smetana za kuhanje), poprala, solila, malo mediteranskih začimbic in to postregla s pire krompirjem. Lahko daš pa še kakšno drugo zelenjavo, če jo imaš. prosto po Prešernu:)

Jelenckova

Danes: zelenjavna juha in jabolčni zavitek

Jannaa

porova juha, popečen piščančji zrezek mariniran v sojini omaki, omaka iz jogurta in curryja, kitajsko zelje v solati

www.mojalbum.com/naredilaana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti