Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Prosim, naj ostane plac za hece tudi med vrsticami...  

Jedla sem pa... eeeem, postrv in zeleno solato.

tulka

Eeem, in na katero medvrstičje se tole nanaša?

nola

janja.fortunakabelnet.net je napisal/a:

Spoštovani g.Jernej;

glede na smetenje po forumu Vas naprošam,da se tudi Vi držite svojih pravil,da je ta tema rezervirana le za to,

kaj jutri za kosilo.

Torej g.Jernej kje je Vaš predlog kaj jutri za kosilo?

Lp

Janja

janja.fortunakabelnet.net

Zanimivo, da si drzneš administratorju strani svetovati, kaj sme in česa ne. No, tebi pa res niso jasne pristojonsoti na spletnem forumu.

Konec koncev tudi tvojega predloga za kosilo ni.

Upam, da ne sledi zdaj še napotek meni, kako in kaj naj ravnam.

Tulka je prosila naj ostane plac za hece med vrsticami. Pridružujem se ji. Stran je čudovita in škoda je, da se gremo zdaj merjenje moči in napenjanje mišic. Odrasli smo in verjamem, da se bomo zmenili na lep način. Ne razumem, zakaj ste tako zapeli na tej strani, kjer se ne žalimo, ampak se malo hecamo. Tako kot za obloženo mizo nismo smrtno resni, ampak veseli, ker diši, ker se naše brbončice smejejo v pričakovanju slastnega zalogaja.

Bojim se, da bo stran izgubila na sočnosti, če se bo nadaljevalo v stilu " kako si drzneš!" Oboji stopimo korak nazaj in umirimo žogo. Hrano kuhamo z ljubeznijo in tudi uživali naj bi jo tako.

naor

Se, strinjam s tulko, naj bo dovoljeno, tudi manjše smetenje,je s tem branje bolj zanimivo in ni tako strogo.tudi kuham:

Sobota; goveji golaž, špecle(sem morala preiskusit moj nov pripomoček), mešana solata, uživajmo, dokler je na vrtu še vsega v izobilju.

Nedelja; Goveja juha, ostročji fižol, v kosih krompir, skupaj zabeljeno z ocvrto čebulo, piščančji rezanci s šampinjoni,papriko in sirom, vse skupaj zapečeno v pečici, paradižnikova solata, sladica tokra kupljena na Trojanah, čokoladni krofi z vaniljevo kremo

Lp arima

Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmoki, dunajski zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata

Danes: goveja juha z rezanci, zelenjavno-mesna rižota, mešana solata

Danes pri nas:

Za tatečne:

- pohane pajkove tace na posteljici iz sirovih lukenj

- zarjaveli žeblji v solati

- smetanov, pardon, smetni narastek...

Za ostale (zaostale ??!!):

- najprej ena tavelka žlica kutin v viskiju

- potem še ena velika žlica kutin v viskiju

- pol je pa počas že čist vseen a kej jemo al ne..

ZA DOBRO VOLJO - S "KAJ JUTRI ZA KOSILO" NAPREJ !

Mygrace

Ne morem si kaj, da ne bi..... grrrrrrr (huda)......pokomentirala!

Ne pišem kaj jutri za kosilo, samo berem.... berem pa zaradi lepih slikic in zanimivih komentarjev.... Dragi moderatorji, Jerneji in ostali nadrejeni kuharčki.... Najbolj brana tema na forumu ne bo več najbolj brana, če bo nastal iz nje suhoparni jedilnik.... take stvari beremo pred menzami.... in ne razumem zakaj ne bi smeli pisati svojih misli in komentarjev, in DA, sem prebrala vaše nerazumljive in za moje pojme žaljive vzroke!

No, danes kuham zgago! :P

Hvala pa vsem čvekam, ki pišejo na forumu in mi ob branju polepšajo dan! Ne daj se Floki, ostani psina!

Pa me zarad mene lahko vržejo nadrejeni kuharčki dol :P :P :P

darjao.

Danes za v usta dat:

juha (verjetno kar iz vrečke)

krompir pečen v pečici z piščanjčjim mesom

buhteljcek

Tako kot pravi naor, malo med vrsticami. Pa saj ne zaidemo tako zelo s teme o kosilu, vmes pa ja dobro dene malo se pohecat, in vedno se vsi tudi vrnemo na osnovno  izhodišče, torej kaj bomo danes in juri, ali pa smo že včeraj, jedli.

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti