Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Joj, kak je fajn smetit. Samo čistit je zoprno

Pr nas danes - makaroni in solata, in mačje tuljenje. Jah, tud v presvetlih družinah se kaj takega zgodi

Pa še juha iz vrečke bo.

Mygrace, a se pr teb da dobit tud pure malt, al morm še kutine poleg šauflat?

Privat in službeno korespondenco sem pa za danes opravil. Nisem pa rekel, da je konc

Vaš vdani,

MULTI_reloaded

nedelja: roštilj na vikendu

+ kuhan golaž za v skrinjo za ''crne dane''

+ danes bom kuhala pasulj za v skrinjo za ''crne dane''

drgač bo pa danes za kosilo/večerjo ostanki roštilja od včeraj + danes zjutraj pečena koruzni kruh, ki ga je do 8h že več kot pol manjkalo.

Aja, drgač se pa pridružujem, da naj ta tema ostane taka kot je, vključno s smetenjem, ker glih to je zanimivo brat :) Une jedilnike lahko preberem tud na menzah, kot je ena prej komentirala.

MissLady

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 26. 2011 12:28

Pečena puranja perutnica, džuveč riž in mešana solata (je treba "nucat" zelenjavo, ker jo je še veliko).

gobica1402

Sporočilo je spremenil(a) gobica1402 dne 26. 2011 12:30

Multi, pri men se nič ne dobi, pri men je treba vse zaslužit

Drugač dobiš same luknje

(sirove, od ementalerja al pa kej podobnega, da ne bo kdo slučajno imel kakšnih umazanih misli press)

Ker eni vidjo smeti in umazanijo povsod

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 26. 2011 12:44

Ma, sem že študirala, da se ne splača kuhat, ker nimam nobenega teka, ker berem blesarije, naj se strogo piše sam o košti, ki bo na talerju, kot, da bi brala jedilni list v kaki gostilni, kot je ena lepo napisala. Malo zrn soli ja mora bit vmes, saj neslane jedi niso nikoli teknile!

No, ja, pa vseeno poglejmo, kaj smo včeraj dali na krožnike pri nas: vse, kar se je valjalo po omarah, kleti in hladilniku in je bilo užitno, smo vrgli pod peko (bučke, klobase, dve svinjski rebrci, paprika, paradižnik (eden), ena pekoča paprika, sladki feferoni, krompir, rdeča sladka paprika, korenje, koleraba) in je nastal en prav užiten bučkuriš.

lp

cervus

Mygrace darling, seveda jaz vem. Sem mislil, da bi malo prah brisala in pol za nagrado kake vampe pa pure malt, no

Eh, bo golaž al pa juha iz vrečke tud čist okej. Zaj me je ena moja dobra frendica, ki se šteka na kroglice ob 20 sati i nešto minuta opozorila, da je ona kuhala 12 ur prej golaž. Ma, kaj si pa ta domišlja, da bi jaz šel piskre pomivat po paradi al kaj??? Zaj me je stavila na čakalno listo do drugega leta

Ah,bom jo jaz že prej presenetil, ker jo imam enostavno rad.

Pol morm pa še, kot se za HRM spodobi it prečekirat en 15. bataljon na misiji. To sem se že zmeno. Samo lokacija je skrita, ker ni da bi se moja HRM sprehajala kr tko okol, da bi vsi vedeli.

Ti pošiljam en presvetli kiss iz Maribora.

MULTI_reloaded

njoki z gorgonzolo in rukolo...zame segedin pa za ostale člane družine... lep jesenski dan vsem... krinolina

PONEDELJEK:

Ohrovtova čorbica, palačinke s slivovo marmelado:

Pozdravček!

P.S. Naj še jaz malo nasmetim  

Če bi res BRALI, kar se piše, bi vam bilo jasno, zakaj se je jernej zadnjič oglasil. No, v taistem njegovem zapisu jasno piše, da ne bomo policaji, kajne? Seveda pa ne moremo dopustiti žaljenja, podcenjevanj in še česa, kar se je pojavilo PRED jernejevim zapisom. In dvogovori (pogovori dveh) res sodijo na ZS, se vam ne zdi? 

Vzemite si čas in poglejte, kolikokrat na skoraj 2000 straneh je bilo posredovanje administratorja potrebno. No, očitno je vsaj enkrat bilo in zdaj kar po vrsti pomagate k manj zanimivi strani, ko že nekaj dni o tem pišete. 

Menda bo treba jasno povedati še enkrat: nihče nikomur ne prepoveduje, da zapiše kaj, kar se ne tiče neposredno kosil. O tem, kje je meja, je pa večini jasno, manjšini je pa očitno treba včasih na precej trd način povedati.

Upam, da je s tem konec odvečnih besed.

Odvečne besede je v tem zadnjem primeru povzročil prav moderator2...

Dej, moderator2, tam v oni temi Kaj poslušamo še to povej Noli kdo je fehtal, da ga nekam nazaj vzamejo?

(k se eni že glih tko dobr razumejo med sabo KWAK PRESS)

Pa res upam, da ne bo šla edina pozitivna stran tlele rakom žvižgat

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti