Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:mesno zelenjavna omleta,zraven ena skleda solte.

Jutri:ričet,šink,krompir v solati.

Milži

Al sem zmeden ali pa me forum zeza...torej še enkrat..

Goveja juha od včeraj,rižev narastek z jabolki!

polarbear

danes pri nas: porova juha in slivovi cmoki.

Polarbear, a tebi tudi ni objavilo danes? Jaz sem že enkrat popoldan napisala, kaj sem skuhala, pa zdaj vidim, da ni bilo nič iz tega.

rosie
Gremo dalje: danes samo popecen losos in paradiznikova solata. Vceraj samo solata. Predvcerajsnjim: prav tako solata, samo malo bolj fensi. :) Vanja

Včeraj je bilo tole:

Danes pa ponovitev, le za solato bo nekaj drugega, še ne vem...

JJ

Danes obara z žličniki, jabolčni kompot. Jesenska sezona v polnem teku... LP!

Saša

Pečenice, restan krompir in paradajz solata.

Včeri pa ni blo neč, ker ni blo nobenga doma.

Jutr bi pa morala tortilje ponucat....

darjao.

Danes: Pečem ajdov kruh za več dni. Naredila bom hlebček in žemljice, katere zamrznem.

Kokošja juha (domača kokoška) z  domačimi rezanci. Zame še mešana solata, za moža krompirček.

Migla

Danes: en črn gift moje mladosti in seveda visokosti, voda iz pipe, v kateri se bo kuhalo meso od mesarja, zelenjava bo iz hladilnika. Torta pa iz pekarne.

MULTI_reloaded

Danes:

- stročji fižol v solati s čebulo in bučnim oljem

- stročji fižol v solati s peteršiljem, česnom in blond oljem

- nabodala s piščancem, slanino in papriko

- faširani šniclni (pol5e)

- izabela

- jabolka

- lupčka

........to bodo naši vzeli s seboj in pokosili nekje na neki klopci ob stari cesti proti Piranu in Belemu križu, upam, da jih kaka koklja ne brcne tam v neusmiljenem svetu

Jaz bom sama doma in bom kar vampe iz konzerve, oplemenitene s peteršiljem, vinom in parmezanom (ma ne bo parmezan, bo kar en obsušen sir nariban - nč stran ne mečemo

Aja, Ežoj, kje imaš pa žabico?

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti