Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juhica iz korenčka in zdroba, goveji zrezki v omaki, široki rezanci, zelena solata in ostanki včerajšnjega štrudla ob kavici...

Lotti

Morem napisati, da se strinjam z jade in andrejko (zadnji odstavek).

Za kosilo pa danes ,  in.

Za jutri pa kar bo ostalo od rebrc, zelenjavni riž, rdeča pesa in  zelena solata.

Aja, pa ob kavi bo treba pojesti tiste odprte limonine napolitanke dokler še prijetno hrustajo... 

luccka

Danes:

- krasen zrak in sonce za predjed

- mineštra s kruhom za glavno jed

Sladica:

- sendviči to go in.....GO!!!!

Mygrace

Danes bo pri nas šnel. Hitro sem mislil. Sem blazno krokast, pol sem vstal, zunaj blešči sonce. Mislim, moja presvetlost od HRM itak blešči, če vkomponiraš sonce pa mačka, pa je neznosno.

Moj šofer danes štrajka, hvala bogu, da ne štrajkajo oni, ki pripeljejo kosilo na dom

Saj nimam pojma kaj bo, ker sem komaj vtipkal cifro v telefon, so me še gnjavili, kaj hočem. Jaz sem pa rekel, naj me nehajo gnjavit in naj pripeljejo kosilo. Basta. Zaj čakam.

Vmes gledam mašo in me še bolj glava od vsega presvetlega boli. Izogibajte se šampancu, v količinah več kot tri litre.

Zajtr mi ni šel, gledam kavo, brrrrrrrrrrrrrrrr 

Rabim buzz al dva šusa, da se dovedem v red. Kavo, sem pa slišal, da je dobro hladno pit. Za lepoto seveda.

Vaš zvesti,

MULTI_reloaded

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci, pečena paprika nadevana s puranjim mesom - pečeno v pečici, zelena solata:

Pozdravček!

Včeraj: pohana pečena paprika (na poročnem kosilu). Zelooo dobro.( med drugim)

Danes pa domača goveja juha, mesek iz juhe, pečen krompir in veliko zelene solate s fižolom. Potem pa malo popoldanskega dremuckanja namesto sladice. Škoda, pa tak lep je, mogoče si še premislim.

naor

Včeraj sem kuhala (ne doma): Goveja huja z domačimi vlivančki, pečena kokoš, domači mlinci in paradižnikova solata. Ob kavici domača orehova potica.

Danes: goveja juha, pražen krompir, govedina, matavilčeva solata, brokoli z drobtinami.

Jutri: sarma z rebarcami in kislo smetano, kruh.

Migla

Goveja juha s cmoki, pečene perutničke, pečen krompir in  šnitka.

lp

irenakr

Pri nas pa včeraj bučke v omaki, pire krompir in endivija s paradižnikom

danes korenčkova juha z zdrobom, čevapčiči in hrenovke, domač kruh, solata iz paradižnika, paprike in čebule (na terasi seveda-naj bo še dolgo takole toplo!!)

zdajle se peče pita s skuto, orehi in jabolki,

jutri pa polžki z lososom in kokosom, endivija v solati

tabu

Mamamia, imaš vse moje zvezdice za sobotno kosilo. Čeprav kure niti z vročenim dekretom ne bi poskusila. Ampak ljubitelji aviacije so pa najbrž težko zadrževali slino! Odlična predstava!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti