Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes nedelja: Bifteki iz mletega mesa peceni v pecici, gratinirane bucke s parmezanom.

Amelia

Blitva z krompirjem in pražen stročji fižol..neč posebnega za slikat,ampak vrt je ena spregledana dobrina!

Letos nisem zapravil centa za zelenjavo

polarbear

Razen za sadike in semena, predvidevam, kajti brez nič, ni nič. Seveda se pa strinjam s tabo, tudi sama sem zmanjšala nakup zelenjave na minimum. Bučke recimo so obrodile proti vsem pričakovanjem.

Zato jutri, vsi hodi iz bučk. Amelio bom tudi posnemala.

naor

Danes: puranji zrezki v sirovi omaki, polnozrnati špageti, mešana solata.

breskva

MULTI_reloaded je napisal/a:

Danes bo pri nas šnel. Hitro sem mislil. Sem blazno krokast, pol sem vstal, zunaj blešči sonce. Mislim, moja presvetlost od HRM itak blešči, če vkomponiraš sonce pa mačka, pa je neznosno.

Moj šofer danes štrajka, hvala bogu, da ne štrajkajo oni, ki pripeljejo kosilo na dom

Saj nimam pojma kaj bo, ker sem komaj vtipkal cifro v telefon, so me še gnjavili, kaj hočem. Jaz sem pa rekel, naj me nehajo gnjavit in naj pripeljejo kosilo. Basta. Zaj čakam.

Vmes gledam mašo in me še bolj glava od vsega presvetlega boli. Izogibajte se šampancu, v količinah več kot tri litre.

Zajtr mi ni šel, gledam kavo, brrrrrrrrrrrrrrrr 

Rabim buzz al dva šusa, da se dovedem v red. Kavo, sem pa slišal, da je dobro hladno pit. Za lepoto seveda.

Vaš zvesti,

MULTI_reloaded

Someščan moj, škoda, da si naročal, jaz sem pred Staro trto že od pol devetih dalje lovski golaž s kolegom kuhala ... Iz dvanajstih kotličkov je dišalo ..,; no, v petek je iz 36, v soboto iz 20 in nekeaj.

Ampak, seveda, kako bi ti po sobotnem Ferreru ( pa kaj si mislil, da jaz ne poznam imen nobenih drugih kroglic razen Mozartovih, vraga???; samo te so iz Salzburga, Furst, die echte, kajne?)) in vampih prišel na golaž???

Pa drugo leto, ok?

mamamia

Danes pri nas tradicionalna dolenjska južna:kurja juhca z močnikom (ne vem kako se drugače reče),pečena kur,.tenstan krompir,solata.Sladica včerajšna pita ali pa tortica iz zabave!

Medtem ,ko se je piška pekla, sva z mami skuhale še 18 litrov brekovo-jabolčnega soka!

(zdaj pa upam.da bo res konec kuhanja teh ozimnic me že mal utrujajo)! 

nejčica

@mamamia- saj je meni nekaj dišalo ja. Ne morm bit na vseh koncih. Sem napisal, da sem mel občutek, da me bo konc in sem komaj vtipkal cifro. Nisem bil sposoben it na Lent. Aja, Ferrero je tud iz Salzburga, veš. Die echte Ferrero Kuesschen

Čim me mine kriza, se oglasim.

Luv ja

MULTI_reloaded

Spoštovani g.Jernej;

glede na smetenje po forumu Vas naprošam,da se tudi Vi držite svojih pravil,da je ta tema rezervirana le za to,

kaj jutri za kosilo.

Torej g.Jernej kje je Vaš predlog kaj jutri za kosilo?

Lp

Jana

janja.fortunakabelnet.net

janja.fortunakabelnet.net je napisal/a:

Spoštovani g.Jernej;

glede na smetenje po forumu Vas naprošam,da se tudi Vi držite svojih pravil,da je ta tema rezervirana le za to,

kaj jutri za kosilo.

Torej g.Jernej kje je Vaš predlog kaj jutri za kosilo?

Lp

Jana

janja.fortunakabelnet.net

In tvoj?

mamamia

O ti primojdunaj, a nam je pa zabelila g. fortuna kabernet.

No, pri nas nič novega, pašta s kuhanim pršutom, prej do črnega popečenim z rezinami limone in s cuketami, potem pa krompir in koromač iz pečice pa čisto navadno piščančevo meso s česnom, vinom in malo smetane.

Ena nevesta je pa oprala in zabelila zeleno solato. Očitno so jo pojedli, ker je ni več.

Pa malvazija.

Kaberneta nam fortuna tokrat ni namenila.

S kastrolami in pjati se bom spopadla jutri, ma jaz iz tega ne delam velike afere. Mi je kot ena meditativna tehnika. Že kadar zmanjka kaberneta.

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti