Ponovno prosim, da ostanete pri temi. Je včeraj jernej lepo, ne vem kolikič, povedal, zakaj mora biti tako.

Jabolčne rožice
Ponovno prosim, da ostanete pri temi. Je včeraj jernej lepo, ne vem kolikič, povedal, zakaj mora biti tako.
Za kosilo lisičke z jajcem, kruh in paradižnikova solata, za sladico pa
štrudel, ki sem ga prvič sama spekla. Prav ponosna sem na vlečeno testo, ki res ni tak bav bav, kot sem mislila na začetku. Sem se morala pohvalit...![]()
![]()
Te še jaz pohvalim, meni je pa župa fajn ratala.![]()
Moji frendici Mygrace pa sporočam, da sem se dal povišat v HRM. Torej me obdaja glory. Bleščim. Kot laserski žarek![]()
Aha, danes bo samo kuhan krompir s peteršilom, ne po tržaško. Pikica je pa dobla 10 dek friške govedine. ![]()
MULTI_reloaded
Danes koruzna juha in bruskete s paradižnikom in baziliko
Mi pa smo imeli( spet, dokler ga je še kaj na vrtu), stročji fižol in krompir z ocvirki in kislo smetano.
Popoldan pa rojstnodnevni piknik pri prijateljih.
rosieSOBOTA:

Pozdravček!
mi imamo denaes burek :) zraven pa še juho in solato, da ne bo kdo mislil da je le malica :p
TejchaDanes pri nas domača pica.
Multi, hvala za link, ki je boljši od vsakega posladka, si mi polepšal sobotno popoldne.
goveja juhica s fritati,pražen krompir in govedina iz juhe ter radič v solati z velikoooo bučnega olja![]()
Za tako lep pogrinjek kot ga je imel ežoj
-pa ni bilo časa
-smo jedli kar zunaj je tak lep![]()
Danes: svinjski golaž z zelenjavo, njoki, zelena solata, ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Pečenice na leči