Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponovno prosim, da ostanete pri temi. Je včeraj jernej lepo, ne vem kolikič, povedal, zakaj mora biti tako.

Za kosilo lisičke z jajcem, kruh in paradižnikova solata, za sladico pa štrudel, ki sem ga prvič sama spekla. Prav ponosna sem na vlečeno testo, ki res ni tak bav bav, kot sem mislila na začetku. Sem se morala pohvalit...

Lotti

Te še jaz pohvalim, meni je pa župa fajn ratala.

Moji frendici Mygrace pa sporočam, da sem se dal povišat v HRM. Torej me obdaja glory. Bleščim. Kot laserski žarek

Aha, danes bo samo kuhan krompir s peteršilom, ne po tržaško. Pikica je pa dobla 10 dek friške govedine.

MULTI_reloaded

Danes koruzna juha in bruskete s paradižnikom in baziliko

aby

Mi pa smo imeli( spet, dokler ga je še kaj na vrtu), stročji fižol in krompir z ocvirki in kislo smetano.

Popoldan pa rojstnodnevni piknik pri prijateljih.

rosie

SOBOTA:

Pozdravček!

mi imamo denaes burek :) zraven pa še juho in solato, da ne bo kdo mislil da je le malica :p

Tejcha

Danes pri nas domača pica.

Multi, hvala za link, ki je boljši od vsakega posladka, si mi polepšal sobotno popoldne.

goveja juhica s fritati,pražen krompir in govedina iz juhe ter radič v solati z velikoooo bučnega olja

Za tako lep pogrinjek kot ga je imel ežoj-pa ni bilo časa-smo jedli kar zunaj je tak lep

anibas

Danes: svinjski golaž z zelenjavo, njoki, zelena solata, 

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti