Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včasih je branje tele teme res sproščujoče...problemi se rešujejo,dobro se je,zabave dosti,smeha pa tudi!

Dejmo kandidirat za parlament,stavim da bi bili boljši kot tele naši bizgeci

Evo danes zopet uspel poslikati samo priprave,ko je krožnik na mizi,me udari skleroza...

Goveja juhica

Pikantni krompir iz pečice

Na krompirčku je en takle mali hudiček ki je zadaj za vzorec...moram priznati da so bila ob kosilu vsa okna odprta

polarbear

Pri nas doma imamo tudi enega izrazitega mesojedca. (Čudno, da so večinoma moškega spola, tile mesojedci??!!)

Ampak ne gre drugač kot da je dan dan, noč noč, delovnik delovnik, nedelja nedelja, praznik praznik, tapocen štrom tapocen štrom, novo leto novo leto.....

Pri nas se ob petkih tudi trudimo jesti brez mesa. Saj se ne plazimo po kolenih okol oltarja, no...Se mi pa zdi, da imaš od življenja veliko več, če ga usučeš v neke cikluse..da se ve, kateri veter potrebujemo za katero luko. Sicer je čist brez veze, kateri piha, kar nekam letimo, pa ne vemo kam....

Sem mal zabluzila ampak za to je kriv Ežoj s tistimi svojimi spiritualističnimi nadprti hehe....

Edin štromarji so mi, odkar nimamo več popoldanskega tapocen štroma, čist sistem zj**al....zdej imamo vikende bolj na poskok (in na zaletavanje v komi press)

Pa res, kje je pa danes Ežoj?

Mygrace

Mygrace je napisal/a:

Pa res, kje je pa danes Ežoj?

Mygrace

v prisrčnem žepku je šel na piknik...

Ognjič

Danes pri nas- zelenjavna juhica s , cvetačo in stročjim fižolom, ter pizza palačinke( tako smo jih kar sami poimenovali)

Ja Ežoj ima pa res luštno

lp

sledi pa še

anibas

@trixi - just go ahead. se pravi naprej. nič te ne sme ustavit. če cmokneš, sem prideš pa te bomo dvignili. le pogumno naprej.

MULTI_reloaded

pečen piščanec, mlinci in zeljna solata

Balenka

Pri nas je bil krompirjev golaž s kranjsko klobaso, za posladek pa krof s Trojan.

mamka

Mygrace, verjetno so res v večini moški mesojedci, ampak imam svakinjo, ki prekaša marsikoga ( 2-3 kose mesa čimbolj mastnega, 4 jajca naenkrat) , pa špeh, zaseka...zdaj pa je začela malo tožit, da ima težave z jetri, žolčem....pri 45-ih...

Za začetek smo pojedli govejo juho z rezanci, zmazali špagete z paradižnikovo omako in solato. Lahko in odlično, kar bomo še ponovili. Le zalogo paradižnika bomo morali najti za pripravo omake za zimo...

Ežoj pa se  z svojo očitno še zabava in bo spet suha hrana na sporedu,,,,

Heh, pa ja da je, japaja

MULTI_reloaded

Danes: boranja, domač polnozrnati kruh, panna cotta a la mamamia

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti