Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, človek res ne ve, kaj bi rekel - ežoj, kapo dol

rrr

Danes: golaž makaroni in mešana solata.

Jutri:sladko zelje ,kranjska klobasa,krompir v kosih.

Milži

Golaž in žemljice ter solatka! Popoldan pa piknik z vsemi kmečkimi presežki!

Trenutno sem tudi jaz doma tako,da imam časa več kot dovolj!Pri nas kosilo traja od 12 ure ,ko z mojima piščančkoma pojemo juho (goveja ,bučna,paradižnikova,.... ali pa kako lahko čorbico) ,ko oni zaspijo pa skuham generalno kosilo!  ob dveh jejo oče mama,brat ter jaz in piščančka ,moj predragi pride 16,30 takrat pa že vihtim kuhalnico za naše skupno kosilo oziroma večerjo! Ko sem v službi pa vsi jemo ob 16,30!Takrat si pomagam s pripravo en dan vnaprej iz skrinje, veliko pa si prihranim časa z hitro pokrovko!

sedaj je pa tud mene tale žabja čist očarala!

nejčica

Billet doux je očarljiv, prav zares ... ampak žabica na pršutu pa še bolj 

Blanchy

Ežoj, kako očarljivo  imaš...

Pri nas danes testenine, mesna omaka, zelena solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 23. 2011 13:48

danes bojo: pečena piščančja bedra + testenine

+ danes kuham golaž za zalogo v skrinji :) sem včerej kupila 2 kg govejga mesa, tko da dones začnem.

+ imam en kup hrušk doma, tko da dons pade mogoče kakšna kruškova pita ali pa marmelada ... ker nam sveže nekako ne grejo po grlu

MissLady

jučer: ričet, pečena rog paprika na salatu, pita od jabuka

danas: krem juha od muškatne tikve, home made pizza s više vrsta sira

Lidija...

Piščanec s čebulo,curryjem, poprom in čilijem, prosena kaša s porom, kuhan korenček in brokoli, paradižnikova solata.

gobica1402

Danes štajerska kisla juha (juha iz svinjskih nogic), sirove in orehove palačinke.

Jutri bučkin narastek mešana solata in puding

V nedeljo porova juha, goveji zrezki v omaki, pire krompor , solata. Za sladico pa pohorska rezina (v pohorski kavarni).

LP

Bogomira

Špageti z zelenjavo in kurjimi koščki, solata (kumare, stročji fižol, zel.paprika, paradižnik) in pečena paprika.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti