ponedeljek: mesno-zelenjavna omaka po sistemu pospravi hladilnik, v kosih krompir, endivija s krompirjem
Julija
Čarobna zelena torta
ponedeljek: mesno-zelenjavna omaka po sistemu pospravi hladilnik, v kosih krompir, endivija s krompirjem
JulijaGobova juha s krompirjem in korenčkom, rižev narastek.
Še jaz se vam javljam danes za kosilo sladko zelje z hrenovkami ter pire krompir
Včeraj pa je bilo gobja juhica z jabolčno pito.
lp
simona
simona lokarsataraš
buhteljcekTOREK:
Polenta s feta sirom, vampi, zelena solata:

Pozdavček!
golaž seveda z kranjsko klobaso!
sladica:sprehod ppo jesenskem sončku!
nejčicaNajprej, da izpolnim obljubo od včeraj. Kot veste, sem v soboto popoldne kuhal omako za makaron-flajš. Pol sem v nedeljo skuhal kilo makaronov in pomešal z omako.
Torej smo včeraj jedli tudi makaronflajš in solato iz rdeče pese.
Sem mel občutek, da hujšam. Ker nikakor, da zmanjka tega makaronflajša. Sem si pač domišljal, da manj jem. Še je ostalo za en krožnik, sem nabasal v eno plastično posodo in nesel na dvorišče, da so sneknile potepuške živali. Danes je bla posoda prazna.
Danes pa kuham govejo juhico, restan krompir, zelena solata bo, če bo kdo hotel, je pa še rdeča pesa.
Sladice danes ne bo.
MULTI_reloaded
Golaž (od včeraj), polenta, zelena solata.
rosiehttp://www.youtube.com/watch?v=r2s3oECMg6s&featu
Drugač majo pa naši tut še golaž od včeraj ("pa za sabo pospravte!" press)
![]()
Se mi zdi, da danes posladka ne bo......
Mygrace
Pri nas danes svinjska ribica z zelenjavo v voku, hrustljavi piščanec, basmati riž in kumarična solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Burek z lahko solato