Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tudi jaz sem bila včeraj na trgatvi, pa sem bila zelo razočarana nad kosilom, ki to sploh ni bilo, bolj malica (narezek). Sama sem iz tistih časov, ko je bila trgatev praznik, in seveda hrana temu primerna. Zdaj so pa novi časi, in ponekod tudi novi običaji. Ja pajade, bi rekla ena nova članica. Lepo pozdravljena!

Danes smo kuhali doma. V ponvi pečeni kosi piščanca (zelo zapečeni), pa pražen krompir, pa radič s krompirjem, pa žarbo rezine. No, pa sem malo polovila včerajšnji manjko. Aja, pa grozdje.

pirnica

Pri nas pa danes juhca na hitro iz vrečke, njoki v ponvi s pršutom in smetano, mešana solata s popečenim piščancem, sirom in malo paštice.

tjas

Krompirjev golaž s hrenovko, narastek iz prosene kaše + kompot.

... in dež je nehal! :)

rag_doll

Danes: puranji koščki, pečen krompir, zelena solata s koruzo, kokosovi rogljički 

breskva

Zelenjavna mineštra in včeraj vroča, danes hladna, precej zdrava lasagna (no, saj ne vem, kako bi zgledala bolana) iz melancan:

skleda radiča, grozdje (amerikana)

Kok lepo je videt žabjega kralja s priležnico, (in se malo odpočijemo od oliv v vseh mogočih in nemogočih dodajanjih), pa še burja se zbuja

lp

mzm

Svinjski krmenatelci, aladinov krompir, zelena solata s paradižnikom.

Nena

Nč ne bomo stran metal!

Včerajšni ostanki,no ja mal krompirja smo pa že skuhal zraven!

No ja jutri pa mogoče bomo že kaj skuhali!

nejčica

Danes:obara,ajdovi žganci  za sladico pa jabolčni zavitek.

Jutri:krompir v kosih,stročji fižol vse to zabeljeno z ocvirki.

Milži

Hm, ežoj tudi obvlada krašenje 

Blanchy

Mygrace je napisal/a:

Točno to,Blanchy!  Sem komaj čakala, da sem dokončala nalogo, ker sem potem lahko risala okraske.

In mi je za vedno ostala navada, da krasim

Mygrace

No, najprej multi, zdaj se mi pa zdi, da se je še japaja vrnila? Lepo. Razen če se morda ne motim?

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti