Danes: boranija, zelena solata, sadna pita, jabolčni štrudelj
NENA58
Čokoladni eklerji
Danes: boranija, zelena solata, sadna pita, jabolčni štrudelj
NENA58@Terman: jaz tako vedno nekaj grizljam čez cel dan, tako da nič novega zame ![]()
Danes solata z mladim sirom in Guiness muffini
Danes pri nas: kremna
juha iz hokaido in ene navadne buče, pečena
, pražen
, endovoja v solati,
z nanega porekla, pozno popoldan sledi
in še kaj zraven. Vmes se dogaja okoli pečene paprike..............
Danes: zelenjavna rižota iz pire.
TermanIzganjanje alkoholnih hlapov.....zelenjavna juhica za rahel želodec...
polarbearVčeraj skuhala: čisto navaden kuskus z melancani in papriko ter ostankom feta sirčka. Košček piščančjih prsi z žara (našla odlično Tequila limetino mešanico začimb, samo ne vem, kako spravijo tequilo v suho mešanico začimb
)
Včeraj jedli solato in piščančji sendvič v dobri družbi. ![]()
![]()
Danes: Kar je bilo pripravljeno včeraj
in nekaj
za razkisanje.
Vanja,_v_ZDA je napisala:
...samo ne vem, kako spravijo tequilo v suho mešanico začimb... /konec citata/
Nima smisla razmišljat, ker mogoče nikoli ne izveš. Tudi na spodnje vprašanje bi bilo zanimivo slišat odgovor.
> Zakaj je limonada večidel sestavljena iz umetnih snovi, pomivalni cet pa iz čisto pravih limon?
zeta
Danes smo imeli rižoto izpod peke. Ideja, ki se je v prvem trenutku zazdela kot en trapast domislek, ki je zrasel na zeljniku ta starejšega, se je kasneje, v tepsiji in še kasneje, na krožniku, izkazala za zelo domiselno in predvsem vredno vilic in želodca. Bodo ponovitve. Na sliki izgleda sicer suha, ampak je to samo na vrhu, kjer je nastala slastna skorjica, ko smo jo premešali, so se okusi razporedili, mmmm.... Aha, pol so sledili še sirov in bučni in češpljev štrudelj (sem naredila malo preveč vlečenega testa, no, pa kaj, glavno, da sem imela surovine za nadeve
):

Uh, na paradajz solato sem skoraj pozabila - fotke pa sploh ni.
lp
cervus ![]()
Včeraj: prisiljeno zelje s fižolom, enolončnica, ki že vsaj ena tri leta ni bila na jedilniku.
Danes:
juha z rezanci, pire
, jagnječji zrezki, zelena in
solata, sladoled.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Domači prijatelj z orehi in čokolado