Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto so mi obloženi kruhki (bruschette) zelo uspeli: zmešala sem svež paradižnik, posušen paradižnik z kaprami, česen, olivno olje, olje od posušenih paradižnikov, svežo baziliko in še špepec naribane mozzarele, še malo zapekla. Preden sem jih postregla sem jih posula z mlado rukolo. Bilo je božansko ....še za drugič.

Včeraj izlet na morje in hrana v bližnji restavraciji.

Danes pa goveja juha, rižota, solata

Danes bodo domači jajčni štruklji in kislo zelje.

tanjaj

Včeraj: dunajski zrezki, pražen krompir, solata

Danes: meneštra z sladkim zeljem, korenčkom in testeninami

Jutri: blitvini polpeti, pire, solata

matejaoz

mišzmoke je napisal/a:

elaphus, pa ne bi malo več napisala o tej rižoti, sestavine, postopek, čas...me malo skrbi tisto milo zadaj

lp

mzm

Ne se hecat, no - tistole milo ni milo, ena taka lesena pakunga, v kateri so začimbe - zveza z milom je samo napis. Pod peko se je peklo 25 minut. Zalili smo z mešanico vode in vina (ne glih pol pol, no - da ne bi kdo kaj mislil, je bilo v korist vode razmerje ;-))

lp

cervus

To bo za h kavici.

etoile

Sporočilo je spremenil(a) etoile dne 12. 2011 13:39

a je to drevesni kolac?

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

Ja, samo, da nisem bila cisto prepricana, kako se rece..(sem mislila, da je deblo )

Hvala!

etoile

Sporočilo je spremenil(a) etoile dne 12. 2011 14:05

Ajdov narastek s skuto

Terman

Puranji dunajski zrezek (ostanek od včeraj), rižota in zelena solata.

JJ

Tole:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti