Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri meni danes:

uf, uf, tole se je neki zamešalo, tole je po kosilu. Tole bo ta pravo:

še zadnje grozdje! hvala prijazni vinogradnici ( vinogradniku tudi ).

ežoj

joj ežoj a prideš kej k meni grozdja pospravit?? sem morala hladilnik evakuirat toliko ga je, pa še mi ga poskušaja uturit

Viva Meier

Danes: zelenjavna enolončnica, rižev narastek

breskva

Zopet nekaj ker ne bi smel...

Pohan sir z tatarsko omako,solata za kamuflažo...

Jutri ima firma piknik tako da bo mesni dan

polarbear

Jutri za kosilo smo se povabili k moji mami :), za večerjo pa bom pripravila kuskus s papriko, bučkami ter solato.

V nedeljo bomo šli dopoldne na izlet, tako da bomo za kosilo jedli samo juho, ki jo bom skuhala jutri zvečer, za večerjo bomo imeli pa gratinirane palačinke z gobicami in piščančjim mesom ter solato.

ajčka

Jaz sem vas malo zanemarila. Who cares, a ne. Sem delala po principu, ne odlašaj na jutri, kar lahko narediš pojutrišnjem....potem sem pa pozabila, kaj sem sploh kuhala. Ker jedli smo, to pa že. Še vedno precej poletno, je lepo toplo, še praznik dela je bil vmes, a nimam pojma, kaj smo počeli. Dober spomin, samo kratek, kaj češ.

Včeraj je bila precej lahka obara, zgoščena s pire krompirjem. Bom tako še kdaj naredila, je bilo kar imenitno, sta mi povedala. Pravzaprav, ena je samo do onemoglosti krilila z rokami in brcala z nogami, ta velik je bil bolj gostobeseden.

Danes losos na tisti čebuli, šop špargljev in solata. Kozarec rdečega, zvečer še en žejen gin-tonik (dietni tonik, da ne bo pomote) in film Rendition, pardon, sem ponajdijala, Ugrabitev.

Vanja

Trixi, hvala za odgovor. Bo romal ostanek sataraša v skrinjo.

Danes spet sataraš + pečen pišč file na žaru + jabolčni zavitek.

večerja...kar ostane od kosila:)

Pri nas bo danes pečen krompir, na žaru pečena svinjska rebrca, kumare v solati in radič.

rosie

porovo-krompoirjeva kremna juha, pečen krap, krompir v koščkih, endivija v soalti, grozdje enakega porekla kot ono pri ežoju, kava sledi enkrat po tretji popoldan.

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 10. 2011 13:46

Včeraj pečen krompir in paradižnikova solata,

danes sem sama, tako da zelenjavna juha in sendvič po mojem okusu.

Jutri pa goveja juha, meso, kruhovi cmoki ali riž, zelena solata.

Ker se poletje še ni poslovilo pa je na jedilniku še vedno skoraj vsak dan sladoled in pa seveda obvezna kavica!

luccka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti