Trixi, vse najbolše ![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna minneštra s cmoki, kokosove palačinke
Trixi, vse najbolše ![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna minneštra s cmoki, kokosove palačinke
Trixi, še na mnoga ![]()
![]()
Danes pečene polnjene paprike (jajčevec, kruh, paradižnik, česen, ščep mesa, kapre, začimbe)
za sladico pa
in dež, veliko dežja ![]()
lp
mzmNO, če ežoj prilaga knjigo h kosilu, še jaz primaknem svojo najnovejšo pridobitev ....
Samo nisem še nič skuhala po recepth iz teh knjig, sem pa zato že kuhala po uzbekistanki kuharski knjigi.
mamamia
Danes: boranija, kruh
Jutri: zelenjavna juha, skutini cmoki z češpljami, jabolčni kompot
NENA58goveja juha z rezanci, polnjene bučke z mesom, pomfri, zelenjava, (za enega zbirčneža plesakvica), paradižnikova solata
BalenkaDanes se bomo pri nas najprej pogreli z zelenjavno juhico, nato pa bomo spekli gratinirane ribe v pečici, skledo paradižnikove solate.
![]()
danes: sirnica
MissLadydanes: Paradižnikova juha iz domačega paradižnika,popečen piščanec,kuhan riž
MajdinaNajlepša hvala vsem za čestitke. Hrana je bila po nesreči prepikantna in temu primerna noč. Vem za drugič.
Včeraj je bila bučkina juhica, sem bila sama doma in sem si jo lahko privoščila. Nihče drug namreč ne mara bučk
Hmm se bom mogla lotit in jih naučit jest tudi to čudo ![]()
Danes bo verjetno popečen sirček, sataraž omaka in pire, grozdje - njam njam za jesen ![]()
Mamamia, a nas boš pocrkljala s kakšnim receptom iz teh tvojih novih knjigic, al bojo ostale le lep okras na knjižni polici ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Veganske palačinke