Danes bučkini zrezki in sataraš.
aby
Tarte tatin z jabolki
Danes bučkini zrezki in sataraš.
abyDanes je kuhal nečak. Nekaj podobnega, kar so mu skuhali Japonci v Avstraliji. Že 10 x sem pozabila, kako se temu reče, bilo je pa podobno eni jajčni omleti s zeljem, pa čisto tankimi rezinami svinjskega mesa. Smo rekli, da lahko ponovi.
NenaMultivitamin, matematika ti je očitno približno tako blizu kot slovenščina.
V Leclercu dobiš po mojih izračunih cel kilogram tega sira za 6.30 evra, torej 4.725 evra za 750g.
Vesnuska
Vesnuska, točno tako.
250g je 3,15.
če kupiš dva (torej 500 g) je 6,30. ampak če imaš kartico E.Leclerca, ti vrednost 250g (3,15) povrnejo nazaj (torej lahko teh 3,15 zapraviš enkrat drugič ko kupiš kaj drugega).
tunna http://titabota.blogspot.com/Danes bo pečen paradižnik kasneje še palačinke z limono
polarbearSaj res Vesnuška, samo jaz ne hodim redno v Leclerc in kaj meni pomeni en dobropis enkrat na leto. Jaki prihranek, ni kaj.
Kako je pa meni blizu ali daleč slovenščina...![]()
Ah jaj, malo pa že. ![]()
Saj je fino, da si me spomnila, da se na kak šnel kurs prcahnam. Ti bo že kdo pojasnil te izraze. Meni se ne ljubi, da bi se vsajal v matematiko in slovenščino. Posebaj ne v Leclercu.
Drugač so Francozi čist okej.
Mislim, da sem neštetokrat pojasnil kako in kje sem rasel. Seveda to ni opravičilo, če narobe zapišem. Bom se pa trudil, da bom tebe kdaj dobil pri kaki napaki v slovenščini in ti očital. Tega sicer nimam navade počet. Če pa nekdo želi, si vedno vzamem čas. Sem napisal enkrat, da rad ustrežem vsakojakim. Meni različnost ni tuja. Tud usnjene gate bom si nabavo in paradiral![]()
Seveda sejf pa to. V smislu razkazovanja, ker meni to pač dobro stoji in mi dvigne self estim. Ne vem po slovensko. ![]()
Multivitamin
multivitamin
NEDELJA:
Kurja juhica z domačimi rezanci; kljukuša s piščančjim meskom, zelena solata:

Pozdravček!
![]()
dragička!
pri nas danes pospravljanje hladilnika: pašta v pečici (z vsemi sortami zelenjave z vrta, šunko, slanino, par vrstami sira, polnjenimi olivami, vloženimi šampinjoni, smetano, stepenim jajčkom in na kose narezanimi bučkinimi polpeti, ki so še ostali od sredine tedna), glavnat radič s paradižnikom v solati
tjasPosodobljena frittata ripiena (al kako že) od včeraj, ni bila sicer posodobljena, ampak moram napisat posodobljena, ker je v originalu posodobljena (omat, dobr, ni vam treba vsega brat in razumet, saj jaz tudi ne), na frišno skuhana čebulna juha (kadar jo začnem jest v jeseni, se je zlepa ne naveličam) in še malo ostankov od včeraj. Na novo pa krompir v olupkih, pečen v žerjavici in radič s krompirjem in panceto.
lp

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 28. 2011 16:33
Ja tud jaz sem gledala tole frittato. Mora bit tole ena dobra stvar, ker že zgleda tako lepo.
Mi pa danes:
juha z rezanci, pečen krompir v pečici, ražnjiči,
in sir na žaru (ne vem iz katere trgovine je bil, pa koliko je "koštal" tud ne vem, iz Leclerca zagotovo ni bil - to pa zagotovo vem), pa bil je zelo dober, paraižnikova solata, pa obilo česna tako, da bomo
malo odložili. Aja, za posladek pa čokoladni puding, ki ga je skuhala naša najmlajša dečva. Je treba začet!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom