Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj: potočna postru, šobska solata, lubenica

danes: zelenjavno - piščančja rižita, šobska solata

MissLady

Včerajšnjo paradajzovo solato sem popravila zvečer z mesekom z žara, zelenjavnimi prilogami in različnimi solatami. Nič nismo jamrali: uf, kako je vroče!

Balenka

Včeraj spet konserve. Tokrat mešano golaž pa čufte. Zelena solata in kruh.

Za danes sem bil včer priden in študiral kako bom šel na plac po ribe in pekel. Pol sem prvo zaspal, nato sem pil kofe in mjaukal tu. Pol je blo že 11.30. Sem hitroooo skočil v trgovino. Kranjska, kruh in 5 jajc kuhanih - za 3. Pa mačka je dobla eno jajce, ni uspela vse pojest. Za večerjo nimam pojma. Sem kupil francosko - spet konserva. Pa keksi. Čokoladni. Pivo pa coca-cola. Kaj morem, če sem odvisen

Za jutri pa pojma nimam, edino, če tržnico ob 3 zjutraj odprejo pa grem in kupim. Sem gledal dans v dučanu,da majo od Ledo lignje zmrznjene. Bom verjetno to, odtopil,na 3 minute v vrelo olje. Malo kuhanega kartofla pa bo.

Ma nekaj bo že, če ne drugo kruh pa kefir. Nas ne bo dva dni vrag vzel brez kuharije.

Multivitamin

multivitamin

Danes: pečen kuskus s jabolki, puding s sadjem, 

breskva

danes bo mesna lazanja in hladno

tanjaj

Danes sadna kupa s sladoledom in smetano. Dvakrat. Za večerjo pa domača pica.

aby

Včerajšnje ostanke riža sem naredila v solati

zraven pa ena velika porcija "uf uf" (prosto po lastniku palače, še brez ), s teranom

lp

mzm

Petkova "kovečerja": zajček v paprikašu, skutno-smetanovo-zdrobovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!

Meni so včeraj in danes kuhali pridni gospodje   in gospe , jutri preidem na domačo kuhinjo in se obetajo tople kumare s kropmirjem, stročji fižol in najbrž popečen sir za žar. O sladkem še ni tekla beseda. Veliko(brez v) samoumevne, ali/in  malo manj.

rimljanka

Jaz sem isto razmišlal o siru za žar. Samo oni Muuuuuuu, je 750g 10 evrov. Men se to zdi veliko. Ne vem no, saj cener ni neka lova. Ampa vseeno, no. Sem že parkrat obupal. Ne, da nisem mel keša. Samo to se mi je zdelo preveč.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti