Včeraj: ocvrt piščanec in kumare s krompirjem v solati.
Danes: zelenjavna juha, pečene piščančje krače, pečen svinjski kare, pečen krompir, pesa v solati, kumare in radič s toplim krompirjem.
rosieVčeraj: ocvrt piščanec in kumare s krompirjem v solati.
Danes: zelenjavna juha, pečene piščančje krače, pečen svinjski kare, pečen krompir, pesa v solati, kumare in radič s toplim krompirjem.
rosieJoj, skrčijo se, ko jih odmrzneš pa spustijo vodo. ![]()
Multivitamin
multivitaminTukajle je link do tega grozdja: http://wiki.answers.com/Q/What_are_champagne_grapes
Ješ ga lahko takoj iz zmrzovalnika. Zmrznjene borovnice so dosti trše.
Danes pečen krompir in bučke, paradižnikova solata, za sladico pa:
Pa smo stopili v teden, ko bodo pri nas na sporedu številna slavja.
Včeraj sem za rojstni dan mojega soproga sem skuhala: govejo juho z rezanci, zrezke v naravni omaki, zdrobov skutni štrukelj, jurčke v omaki, zraven sem postregla solato kristalko
Za sladico sem spekla zacher torto, nazdravili smo z penino Muscador (Leclerc).Zvečer pa smo dobili še pladenj poročne sadne in čokoladne torte od sosedove hčerke.
Danes bo nekaj zelenjavnega (najbrž zelenjavna rižota) in obilico torte od včeraj.
Polnozrnati špageti, "omaka" iz inčunov, suhega paradižnika in kozjega sira, pa kakšne olivce, če se bo valjala kje po hladilniku.
ZačetnicaDanes: cvetačna kremna juha, zelenjavni zrezki, zelena solata
Jutri: testenine, omaka bolognez, pesina solata
Sreda: bograč
matejaozŠpageti puttanesca in jabkov štrudelj.
polarbearA, čilije preizkušaš, polarni medo?
Pri nas: goveja juha od včeraj, pire krompoir, špinača (iz blitve, seveda
), govedina iz juhe. Kava in včeraj pečen jabkov štrudl pa bosta malo kasneje, ko sonce zaide za gore.
Pri nas pa stročji fižol in v kosih krompir, zabeljeno s praženo čebulo, zraven pa za enega člana panirane ribje palčke. Za sladico sem pa ravnokar odprla neke polnozrnate piškote iz Eurospina; so kar dobri, če ni štrudla (sem kar malo fouš).
pirnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Hot dog v listnatem testu