Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: ocvrt piščanec in kumare s krompirjem v solati.

Danes: zelenjavna juha,  pečene piščančje krače, pečen svinjski kare, pečen krompir, pesa v solati, kumare in radič s toplim krompirjem.

rosie

Joj, skrčijo se, ko jih odmrzneš pa spustijo vodo.

Multivitamin

multivitamin

Tukajle je link do tega grozdja: http://wiki.answers.com/Q/What_are_champagne_grapes

Ješ ga lahko takoj iz zmrzovalnika. Zmrznjene borovnice so dosti trše.

Vanja

Danes pečen krompir in bučke, paradižnikova solata, za sladico pa:

aby

Pa smo stopili v teden, ko bodo pri nas na sporedu številna slavja.

Včeraj sem za rojstni dan mojega soproga sem skuhala: govejo juho z rezanci, zrezke v naravni omaki, zdrobov skutni štrukelj, jurčke v omaki,  zraven sem postregla solato kristalko

Za sladico sem spekla zacher torto, nazdravili smo z penino Muscador (Leclerc).Zvečer pa smo dobili še pladenj  poročne sadne in čokoladne torte od sosedove hčerke.

Danes bo nekaj zelenjavnega (najbrž zelenjavna rižota)  in obilico torte od včeraj.

Polnozrnati špageti, "omaka" iz inčunov, suhega paradižnika in kozjega sira, pa kakšne olivce, če se bo valjala kje po hladilniku.

Začetnica

Danes: cvetačna kremna juha, zelenjavni zrezki, zelena solata

Jutri: testenine, omaka bolognez, pesina solata

Sreda: bograč

matejaoz

Špageti puttanesca in jabkov štrudelj.

polarbear

A, čilije preizkušaš, polarni medo?

Pri nas: goveja juha od včeraj, pire krompoir, špinača (iz blitve, seveda ), govedina iz juhe. Kava in včeraj pečen jabkov štrudl pa bosta malo kasneje, ko sonce zaide za gore.

rimljanka

Pri nas pa stročji fižol in v kosih krompir, zabeljeno s praženo čebulo, zraven pa za enega člana panirane ribje palčke. Za sladico sem pa ravnokar odprla neke polnozrnate piškote iz Eurospina; so kar dobri, če ni štrudla (sem kar malo fouš).

pirnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti