Blago tebi. Mene čaka še 6 ur. Pol bo eno uro malo hlad, nato bo pa iz betona začela nabijat akumulirana toplota.
Ohladilo se bo malo okol 4 do 5 zjutraj in nato jovo na novo.
Multivitamin
multivitaminBlago tebi. Mene čaka še 6 ur. Pol bo eno uro malo hlad, nato bo pa iz betona začela nabijat akumulirana toplota.
Ohladilo se bo malo okol 4 do 5 zjutraj in nato jovo na novo.
Multivitamin
multivitaminDanes: zelenjavna rižota, pečene bučke, radič z jajcem in porom, lubenica
Začetnica: dokler boš za svoj denar jedla, naj ti ne bo nerodno v nobenem lokalu. Naj bo tistim, ki bodo (če bodo) buljili vate.
pirnicaTOREK:
Rižoto, zeljnata solata, lubenica, "domačica" = poletna šola kuhanja:

Pozdravček!
Mene pa že dolgo ni sram sesti sama in pojesti. Zdaj sem že stara znanka pri sušijih in ker moja dva najbližja nista ravno navdušena, se enkrat na mesec odpravim sama. Mladi, simpatični kuhar je nadvse prijazen, mi celo reče, vam bom pripravil to pa to, gotovo vam bo všeč.In res je tako. Česa bi se pa končno sramovali, se vprašam. No, tudi meni je bilo včasih nerodno sami iti v lokal. Zdaj se že dolgo sprašujem, zakaj.![]()
![]()
![]()
Meni ni nikoli nerodno sami ti kam v lokal. Si pa vzamem kaj za čitat zraven, za povrh sopa natakrji še veliko bolj prijzani, kot če si v družbi ... mamamia
mamamiaDanes sem bil pri vaškem ribniku, da preverim, če je vse v redu. Bilo je:
![]()
![]()
![]()
![]()
Moram se počasi vtirit, saj veste, razvrat in te fore.
ežojMene tudi ni sram. Raje grem sama v restavracijo, kot da bi bila lačna
. Včasih mi celo bolj ustreza, da grem jest sama kot v družbi. Na primer med malico v službi prav paše, da za tiste pol ure zamenjam okolje in ljudi, s katerimi sem sicer ves dan.
Danes je tudi pri nas bila tema riž, kar že dolgo ne: rižota, ki je izgledala podobno kot dragičkina, le da je namesto rdeče paprike bil grah in korenček, rdeča pesa. Posladek pa .................., ni ga bilo.
BalenkaDanes pri nas: široki rezanci z gobovo omako, široki rezanci s pršutovo omako in njokci s peperonato in šunko (za vsak okus nekaj), tržaški radič.
tjasVčeraj za malčka goveja juha z rezanci, golaž in polenta, za nas sataraš, čevapčiči in zelena solata, pa domači češnjevi paradižniki, čebula, paprika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Začinjene polnjene paprike s feta sirom