Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Blago tebi. Mene čaka še 6 ur. Pol bo eno uro malo hlad, nato bo pa iz betona začela nabijat akumulirana toplota.

Ohladilo se bo malo okol 4 do 5 zjutraj in nato jovo na novo.

Multivitamin

multivitamin

Danes: zelenjavna rižota, pečene bučke, radič z jajcem in porom, lubenica

Začetnica: dokler boš za svoj denar jedla, naj ti ne bo nerodno v nobenem lokalu. Naj bo tistim, ki bodo (če bodo) buljili vate.

pirnica

TOREK:

Rižoto, zeljnata solata, lubenica, "domačica" = poletna šola kuhanja:

Pozdravček!

Mene pa že dolgo ni sram sesti sama in pojesti. Zdaj sem že stara znanka pri sušijih in ker moja dva najbližja nista ravno navdušena, se enkrat na mesec odpravim sama. Mladi, simpatični kuhar je nadvse prijazen, mi celo reče, vam bom pripravil to pa to, gotovo vam bo všeč.In res je tako. Česa bi se pa končno sramovali, se vprašam. No, tudi meni je bilo včasih nerodno sami iti v lokal. Zdaj se že dolgo sprašujem, zakaj.

naor

Meni ni nikoli nerodno sami ti kam v lokal.  Si pa vzamem kaj za čitat zraven, za povrh sopa natakrji še veliko bolj prijzani, kot če si v družbi ... mamamia

mamamia

Danes sem bil pri vaškem ribniku, da preverim, če je vse v redu. Bilo je:

Moram se počasi vtirit, saj veste, razvrat in te fore.

ežoj

Mene tudi ni sram. Raje grem sama v restavracijo, kot da bi bila lačna . Včasih mi celo bolj ustreza, da grem jest sama kot v družbi. Na primer med malico v službi prav paše, da za tiste pol ure zamenjam okolje in ljudi, s katerimi sem sicer ves dan.

motovilčica

Danes je tudi pri nas bila tema riž, kar že dolgo ne: rižota, ki je izgledala podobno kot dragičkina, le da je namesto rdeče paprike bil grah in korenček, rdeča pesa. Posladek pa .................., ni ga bilo.

Balenka

Danes pri nas: široki rezanci z gobovo omako, široki rezanci s pršutovo omako in njokci s peperonato in šunko (za vsak okus nekaj), tržaški radič.

tjas

Včeraj za malčka goveja juha z rezanci, golaž in polenta, za nas sataraš, čevapčiči in zelena solata, pa domači češnjevi paradižniki, čebula, paprika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti