Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Elaphus, to je pomotoma pristalo tu. Bilo je namenjeno v oni drug post. Saj je vseeno.

Multivitamin

multivitamin

No, pa gremo naprej! Danes:

Če bi dodal jajčevec, bi bil rattatouille, če bi dodal riž, bi bil sataraš, ma imenujte kakor hočete, tekne ( tudi brez kremenatlca, saj je noter tudi jajce ). Kremenatlc je, da se bevanda manj pozna, bevando pa jaz imam predpisano od zdravnika ( redčenje krvi in te fore ) le da mi ne dajovino na  recept, pa bi mogli, če bi vedli kako to na mene blagodejno vpliva.

ežoj

Kosilo na hitro: goveja juha z rezanci (od včeraj), pomfri, zajček v omaki od včeraj, mesek od sobote (darilo od vatrene), paradižnikova solata, za poobedek pa  iz rovt (madonca, je že sladko) in pa fige s slovenskega Primorja.

Balenka

Jaz sem pa danes 1,5 lita ledenega čaja, kavo itak. Pa pol žemle z nekim namazom. Sem študiral,da bi riskiral 6 evrov za banjico ajsa od Leda, straight samo vanilija - neki special g-edition. Ma, sem si premislo. Jaz to pol odprem in pojem. A trbuh raste. Morm se skulirat do naslednjega poletja, če čem pecat komade na morje.

Oni kefir pa tud opazujem vedno, ko odprem hladilnik in ven vzamem pirček. Mačka je preskrbljena,da se ne bote sekirali. Mi že celi dan panči v škatli poleg mene. Malo je mela en moment in se nekaj silila vame. Pa mi nos polizala. Jao, zadnjič blesača prišla sred noči in se direkt z glavo naslonla na moje mednožje. Brez skrbi, ne ratam trd na take scene. Pol sem študiral kak bi jo spravo vstran pa je sama šla.

Multivitamin

multivitamin

muti,

ti nič ne čakaj do naslednjega poletja za pecat komade, lahko kar takoj zavihaš rokave, saj menda hočeš tako, ki bo cenila tvojo duhovno širino. Če pa hočeš katero od peroksidnih, ki ji bo glavni tvoj six pack (za katerega ne dvomim, da ni nekje globoko spravljen), pa tako ali tako rabiš platinasti masterkard, po možnosti službeni (pa tajnico, ki potem ne sprašuje kaj preveč, ko ureja tvoje račune).

Lahko se mi pa pridužiš pri jutrišnjem kosilu: mrzla jogurtova juha s papriko in ingverjem, sardelice in sadna solata (o tisti kopici sladoleda za na vrh bova pa oba samo razmišljala).

Sonja

Domače grožnje z generalnim štrajkom  so me prepričale, da sem včerajšnji polenti dodala poletno varianto golaža (veliko malancan, paprike, malo manj paradižnika, še manj mesa, pa sveža zelišča)

in skledo zelenega radiča.

lp

mzm

Miš, pridem v brlog

lav ja

Multivitamin

multivitamin

Danes: slivovi cmoki in 

breskva

Pridi, multi, jutri bo isto  

lp

mzm

Danes:obara z ovčjim mesom,palačinke ,solata  za posladek ledena kava.

Jutri:povabljena na pečane ribe,solata.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti