Danes domač češnjev paradižnik in zadnji izdihljaji paškega sira v solati, kos pancete; to je vse kar zmorem v tej vročini, pa itak sem v službi do 18.00. ![]()
![]()

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Danes domač češnjev paradižnik in zadnji izdihljaji paškega sira v solati, kos pancete; to je vse kar zmorem v tej vročini, pa itak sem v službi do 18.00. ![]()
![]()
Po vsej verjetnosti ajdova kaša in ena omakca iz gore zelenjave (paprika, paradižnik, bučke). Posladek sladoled ali prvo domače grozdje ![]()
SREDA:
Filana paprika, pire krompir:

Pozdravček!
Ker sem danes nabrala golobice (gobe), sem jih kar ocvrla, pa pražen krompir poleg, pa kumarična solata, še prej pa zelenjavna mineštra.
pirnicaJaz sem dans šel že ob 7.30 v trgovino in se komaj privlekel nazaj. Kupil 2 polkilska golaža v konservi, glavo zelene solate in pire bo iz vrečke. Meni je to fino za tako vročino. 3 minute pogrejem, dosolim, ker se potimo več in oni pire je tud v 2 minutah. Hrenovke na 100x smo obdelali. Za jutri sem pa kupil čufte v konservi. Men se ne ljubi kuhat.
Mačka pa tud je samo kekse in vodo pije.
Prvi plan je bil, da bi spekel piščanca na hitro in pol nardil omako iz vrečke. Se mi niti to ne ljubi. Danes je grozno. Če bo še par dni tak, živi disaster![]()
Jaz ob takih extremih vedno solim hrano dodatno in pol kake kekse jemo zelo sladke al pa navadno cukrano vodo.
Multivitamin
multivitaminVčeraj: krompirjeva solata in še ena varianta krompirjeve solate s tuno in papriko
danes: hamburgerji ...lepinje še malo in romajo v pečico :) Pleskavice bo pa mož na grilu spekel...pa kaka solata bo padla zraven...
Rogljički pa so že pečeni...
Bojanca
Jaz sem oni dan delal pleskavice tudi. Sem kupil one od PP, puranje in low chicken. So zelo dobre. Če to kdo iz PP bere, vas prosim, da ceno malo olabavite![]()
Multivitamin
multivitaminZaradi selitve je bilo danes kosilo v stilu praznjenja zalog: mineštra s korenčkom, čebulo, česnom, blitvo, lečo, paprikami, bučkami in dimljenim tofujem.
TermanMulti od PP maš v MB trgovino na Ulici kragujevših žrtev na Teznem. Majo dostikrat kake akcije.
ZačetnicaPodobno ot pri multiju, v tej vročini mi manjka slanega. Sem si skuhala juho iz vrečke - z mesnimi cmočki in zdrobovimi zraven -, okoli 18. ure bo pa en junečji zrezek s solato. Ker prej ne moremo jest v tej "hici".
Tele juhe iz vrečke so mi za poleti super. Ali izkocke pa zlate kroglice noter.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom

Zvezdice alla Alfredo