Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, saj tud na glavne trgu je. Samo meni se niti 500 metrov ne ljubi hodit. Tam je čist okej. Samo v ostalih štacunah pa katastrofa od cen. Jaz sem tak kot my darling mamamia. Če ne bi onega golaža bi pa liter vode, kocko al vegeto in še kaki e poleg. Pa tud vem,da je fino malo presolit in začinit po taki hici. Sladko pa tudi. Če nimate drugega je žlička cukra v kozarcu vode best varjanta.

Se pa že zaj 3 dni spravlam, da bi šel na plac pa ornk pol Samo je preveč hot. One juhe iz vrečkso čist solidna varjanta sedaj in pozimi. Ma kadarkoli. Ne, da vsak dan to ješ. Ampak jaz res ne vidim pointa, da ne bi tega jedel.

Edino, če ma kdo viška keša pa mi da 1500 vsak mesec, da mi ena pride supu kuhat.

Multivitamin

multivitamin

kislo mleko in koruzni žganci (predvsem kislo mleko, žganci bolj dekorativno)

v tej vročini o čem vročem niti razmišljati ne morem, čaj pa teče po litrih in jih sploh več ne štejem

Sonja

Malo izven teme, ampak zaboga, danes je 24.8. Jaz ne pomnim v mojih 41 letih, da bi tolk zakuhalo in konca ni videt. Ajd, ne rečem kaka 2 al 3 dni. Včer sem celi dan chatal s prijatlom iz Oerebro(švedska), pa me tip celi dan spraševal kaj sem tečen

Tam je baje fajn. Tud frendica iz Londre mi piše,da majo zmerno.

Ma, sem že čist obupal

Multivitamin

multivitamin

Malo izven teme, multi, ampak zaradi lepega vremena pa ja ne kaže biti obupan? Še manj pa biti tečen. 41 pa ja ni za dedca nobena starost, da bi te v vročini metalo, stiskalo in dušilo. Če ti je v mestu prevroče, se pa odpelji na Pohorje, tam je zanesljivo 10 stopinj manj kot spodaj, če se sprehodiš do Areha, pa še kako stopinjo manj. Hladno pivo imajo, sence kolikor hočeš, klobasa se tudi dobi...... v čem je problem?

Sonja

Pa kaj si ti tako dušebrižniška znanstvenica in profesorica na faksu?

Si sama veselo pisala kako so tvoje študentke glupe, ti pa itak vsako minuto dobiš plačano

A tle tud?

Multivitamin

multivitamin

Ajajajajaj, multi, daj se no pomiri in malo poglej, kaj pomeni dušebrižniški. Nasvet o Pohorju je bil povsem prijateljski in namenjen reševanju trenutnih fizičnih problemov z vročino. Za one v zvezi z dušo pa nimam idej.

Sonja

Ti jaz dam idejo. Kak vikend, ko mine hica in prideš v mb mi piši in grema na kofi. Pa me lahko maziš po laskih, kar jih še je

Sem napisal, da sem zelo Alexandru podoben

Saj to malo pijema kavo pa tak. Da ne bi slučajno kdo to razumel kot razvrat

Saj nisem užaljen. Samo dvomim, da je na Arehu kaj bolje. Mogoče kakih 5 stopinj manj,

Kakega večjega olajšanja pa tud na Pohorju ni danes.

Multivitamin

multivitamin

multivitamin je napisal/a:

Malo izven teme, ampak zaboga, danes je 24.8. Jaz ne pomnim v mojih 41 letih, da bi tolk zakuhalo in konca ni videt. Ajd, ne rečem kaka 2 al 3 dni.  

Multivitamin

multivitamin

Leta 1992 se je začelo tam okrog 15 avgusta, trajalo je pa kar kak mesec - do tam okoli 17. septembra. Je blo vroče, da so kure kuhana jajca nesle.

lp

cervus

Ma o kakšni vročini vi to? Se bo kaj ogrelo? meni se tole vreme zdi ravno prav.

Danes skrb za omega 3:

ežoj

hrenovke in paradajzova solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti