Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi smo včeraj imeli zgodnje kosilo: govejo juho z zdrobovimi cmoki, hrenovke in paradižnikovo solato, nato kopanje v Dobrni

Danes pa je malček že dobil zelenjavno rižotko z piščančkom, nam pa sledi goveja juha - po želji in zelenjavna omaka z ricoto in špageti, pa hladna solata  in ker k sreči imamo klimo se da zdržat...

včeraj je bila za kosilo zelenjava na žaru in kruh in za večerjo hladni ostanki od kosila.

Danes pa, brez kančka slabe vesti, čokolino v mrzlem mleku.

Sonja

Midva (s sinom) pa imava danes zajčkovo obaro, krompirjevo solato, zelenjavne zrezke (ali polpete), lubenico. Jaz nimam tako vroče, da bi ne mogla kuhati.

pirnica

Danes mi je moja najdražja mami skuhala vampe... Komaj čakam, da pridem domov - lušt stoletja!

Začetnica

PONEDELJEK:

Zelenjavno-mesna omaka, špageti (No 3), kumarična solata z jogurtom, za posladek puding = vse poletna šola, učenje kuhanja; lubenica:

Pozdravček!

Pri nas pa včeraj goveja juha, čevapčiči zelena in pradižnikova solata

danes pa zeljne krpice, endivija in radič z malo krompirja

popoldne pa kljub vročini vkuhavanje paradižnika, kaj čmo - pozimi pa prav pride.

tabu

Zaradi vročine sem obupala. Včeraj smo jedli sendviče in solato, danes tržaški radič s tuno, sirom in malo peresnikov (toliko sem si še upala prižgati štedilnik).

tjas

Pire krompir, filane paprike - kuhano in pojedeno na JV.

lp

cervus

Res. Zamisli,da sta me celo povabla na skupno namakanje

Ko, da sem jaz tak bedast, da si ne bi znal poiskat samice al samca pa se šel namakat po navdihu. Enim se čist vtrga, veš. Da bi jaz šel na ferije z njo pa njemim. Ajoj

Mam do drugega leta cajt si najt bejbo al tipa za na morje

Multivitamin

multivitamin

multi ruls 

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti