Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek; široki rezanci in piščančja omaka, paradižnikova solata.

Sobota; zunaj mešano na žaru, paradižnik in kumare v solati, sveže lepinje.

Nedelja; nič juhe je pre vroče, krompir pečen v pečici s papriko, paradižnikom in gratiniran s sirom,piščanec, paradižnkova solatajo jemo že vsak dan, ker ga je leto res veliko. Popoldan pa še zavitek z rikoto, jabolki in robidnicami

arima

Danes: pečen piščanec, široki rezanci z beluši in zelenjavo, mešana solata

breskva

Več kot vroče polente z mrzlim kislim mlekom, ni zneslo (še...)

lp

mzm

Danes: juha, pečenka, riž in solata

Jannaa

Svaka vam čast. Pr nas se je začelo v petek. Ne bom raje. Včeraj so si ob 2 popoldan zmislil, da bi kurja župa bla fajn. Nakar so meni čist na rahlo popustile kontrole. Da grem jaz v trgovino na +35 v soboto ob 2 popoldan pa pol kuham kurjo župo. NO GO! So ble pečene hrenovke in kruh pa paradajz solata in kruh čist okej.

Danes pa je bilo bolj jušno. Čufte v paradižnikovi omaki made by Podravka, njoki made by Tus, zelena solata grown in Spain. Tako je pisalo. Poleg ledeni čaj in pivo made in Slovenia.

Evo, pa so meli neko vrst paradajz župe pa mesa in priloge. Jaz sem znan, da rad ustrežem.

Hladno kislo mleko sem pa šparal zase in še eno mičkeno željico.

Groza, če bo tako še en teden, kot so povedali. Ajej vsem nam.

Multivitamin

multivitamin

Danes bo na jedilniku gobova juha, zraven pa domači sirovi rogljički. Za sladico pa palačinke z nutelo.

Njami

Rakun

Nimam inspiracije. Spet bodo hrenovke, kuhane al pečene, solata. Celo sadje sem začel jest

In nabavil sem dva litra kefirja, ki se hladita v hladilniku. Sicer bi jaz komot tud vampe jedel. Ampak, že če pomislim, da bi moral do Bolariča me mine. Kamoli, da bi kuhal. Danes sem kupil 10 vrečk instant kremnih juh in bomo ob večerih okol 9 to jedli. In kruh. Pa jajca,to je hitro.

Za konserve sem tud gledal in so bile police skor prazne.

Saj bomo že nekak pregurali

Multivitamin

multivitamin

iiiiiii, mene je pa danes zagrabila kuharska, kljub vročini-vegi musaka iz jajčevcev za prilogo pa svinska rebrca,kar hladna....solata paradajz...kljub vročini paše sv meso, gutnapetit...

mijagaja

Multivitamin, a tvoja draga je ušla na morje?  Držimo pesti, da se čimprej vrne ;)

Včeraj sem cel dan jedla belo grozdje. Kaj morem, ko je tko dobro. Za večerjo pa palačinke z nutelo.

Danes: naribane bučke v omaki s testeninami in tofujem. Hruškova krema iz skrinje za sladico. Končno je vroče za umret. Pa se le bojo kosti pregrele ;)

OlivaB

Hehe, moja draga ljubavi ušla u more nove ljubavi. Pa nek se namače ak joj paše. Kam se bo pa vrnila, ko jo mine kriza 40, pa njen problem

Sem pogruntal, da si zarad žensk škoda lajf komplicirat

Po 40, zaj mam 41 in nekaj je čas, da jaz malo uživam. Ona pa naj se marinira lepo kje.

Če bi to vedel eno 15 let nazaj, bi blo much easier.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti