zrezek z gobicami v omleti,solata

Iva
zrezek z gobicami v omleti,solata

Iva
Sobota; hrenovke v listnatem testu, paradižnikova solat

Nedelja; Pečenka, pečen krompir, kumarična omaka, solata

Ponedeljek; Ostanek včerajšne pečenke, široki rezanci(domači) z rikoto, solata
Lp arima![]()
Četrtek: rižota z jurčki, kumarična solata.
Petek: malo mešano iz pečice: svinjska rebrca, krompir, korenje, jajčevci, zraven pa še narezane kumare (ni blo časa solato delat)

Sobota: pobiranje
(še danes imam musklfiber), nato so nas pa postregli z najboljšo gobovo juho, kar sem jih kdaj jedla, pa z mesom in dvema vrstama solate.
Nedelja: na žaru pečeni čevapčiči, klobase, krmenatelci, bučke, jajčevci, paprike
Ponedeljek: masovnek, domač kruh
Nena
Jutri se bo pa pri nas kuhala
juha iz domače Hokaido
. Komaj čakamo ![]()
Za posladek pa nas čakajo
mandljevi muffini.
Lep dan želim vsem![]()
čeraj smo na slepo odprli knjigo Sredozemska kuhinja in poem pripravili tole (le da smo namesto doma narejenih širokih rezancev skuhali kar kupljene polžke):
- omaka iz olivnega olja, slanih sardelnih filejev, kaper, oliv, bazillike, peteršilja in paradižnika; en del družine je v hladilniku odkril šampinjone sem jih na hitro popekla na olivnem olju, dodalal veliko peteršilja in malo sladke smetane in je nastala še ena ekspres omaka (menda dobra, ker jaz gob ne jem).
Piščančji paprikaš, široki rezanci, zeljnata solata s fižolom, marelični štrudelj.
lp
cervusTOREK:
Ričet s suhimi rebri in kranjsko klobaso:

Pozdravček!
Danes: špageti z bolonjsko omako, radič z rukolo in fižolom.
Jutri: polnjena paprika
rosiePečen paradižnik z jajaci in sladoljed za posladek ker sem se v službi PREKUHAL...
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci