sobota: puranji čevapčiči, pečen krompir, kumare v solati
nedelja: goveja juha z rezanci, mrežna pečenka, pražen krompir, dušena kolerabica, ledenka
Julijasobota: puranji čevapčiči, pečen krompir, kumare v solati
nedelja: goveja juha z rezanci, mrežna pečenka, pražen krompir, dušena kolerabica, ledenka
Julija| tulka je napisal/a: |
Danes ni bilo kosila, še čakamo ežoja, da pride.
|
Ti pa vedno nekoga najdeš, da ti kuha. ![]()
![]()
Danes: Panini s sveže pečenim krepko začinjenim belim mesom piščanca, kot zelenjava pa gazpacho s precej bazilike, soljen pa samo s feta sirčkom. Enako začinjen in v isti ponvi popečen losos zame.
Desert? Huh? Kaj je to desert?
.
kasneje zvečer.
kosilo: rižot s sipami
zgodnja večerja: hobotnica v solati (ena samo s čebulo, druga s paradižnikom), nabodalca s hobotnico in slanino
... morska hrana nam že skozi ušesa gleda. Jutri se vržemo na ovčetino ![]()
Včeraj: češpljevi knedlni, kompot.
Včeraj; goveji zrezki v omaki, pire krompir, paradižnikova solata in mlado zelje v solati, bučni štrudelj in pecivo petkove peke.![]()
Morska, a nabodalca narediš verjetno iz kuhane hobotnice, saj bi bila brez predhodnega kuhanja trde? Izgleda pa odlično!!!
mejačkaDanes stročji fižol in krompir zabeljen z ocvirki..
polarbearVčeraj: gobova juha z jurčki, pečen krompir,telečji kotlet in pečene perutke, mešana solata
Danes: goveja juha z rezanci, dunajski zrezk/naravni zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata
Jutri: fižolova juha, slivovi in marelični cmoki
Torek: kumare...
Danes: gobova juha, puran po dunajsko, zelena solata s krompirjem
RoncolinoV tej sopari in ob nizkem pritisku se mi rs ne ljubi kaj posebnega delat, pa smo pojedli govejo juho (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa rižoto z mesom in zelenjavo, jaz še solato iz paprike, kumar in čebule za povrh. Brez deserta.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Pohorska gibanica