Včeraj: pomfri, kuskus z zelenjavo, ocvrt
zrezek, rdeča pesa, zvečer pa sladica: palačinke s sladoledom in prelivom (lepo za učke in dobro
) pri eni zlati
.

Rižek s piščancem in zelenjavo
Včeraj: pomfri, kuskus z zelenjavo, ocvrt
zrezek, rdeča pesa, zvečer pa sladica: palačinke s sladoledom in prelivom (lepo za učke in dobro
) pri eni zlati
.
včeraj: zelenjavna juhca in ribezovi mafini, za večerjo štruedelj moje bodoče tašče ![]()
danes: bučkina juhca in palačinke, za večerjo jogurt s sadjem
Mah moram mal vaše recepte pregledat in še kaj novega probat. Že dva tedna jemo eno in isto :(
OlivaB
Ješprenj s svinjskim suhim mesom, paradižnikom, papriko in krompirjem, ter za solato kumara z veliko čebule
DuracellDušen stročji fižol z paradižnikom in korenčkom, v kosih krompir, naravni zrezki, zeljna in zelena solata
Kremšnite
pica po Rokcovem receptu iz baze, rdeč radič z zeleno papriko in paradižnikom, za sladico pa lubenica
tjasZelenjavna juha, lignji polnjeni z gobicami in pire, kumarčna solata.

Sledi poležavanje ob knjigi in kava ![]()
Jaz imam enga upokojenca, ki mi sem ter tja neki naredi, vendar je zmeraj problem. Danes se mu ni ljubilo blitvo nabirat, zaradi tega pa tako:
Kot je ene rekla: kulinarika pa taka: pražene ribe in kajla kruha ( na vino je pa pozabila ).
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: goveji zrezki v čebulno-gorčični omaki, polnozrnat riž, gratinirana cvetača z nekim noro dobrim kozjim sirčkom (teta prinesla iz Francije, sam kaj ko je bil tako majhen hlebček), mešana solata (kumare, paradižnik, sladki feferoni).
Danes: divji losos s koprom, pečen krompirček, špinača
Ninja24Danes: puran v smetanovi omaki z njoki in zelena solata
Danes: popraženo piščančje meso z masleno zelenjavo in sirom. Za sladico pa sadna torta s smetano.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada