včeraj: morska rižota ![]()
danes: pica, solata, za ene pa še ocvrti kalamari
bevavčeraj: morska rižota ![]()
danes: pica, solata, za ene pa še ocvrti kalamari
bevadanes (ker je bilo fino hladno): goveja juhica, meso iz juhe in vsa mogoča mešana zelenjava v voku pa skleda solate
jutri: plonkam od ežoja, samo vino bo pa rdeče (babić iz primoštenske kleti). Solata bo prestavljena na večerjo.
SonjaPredvčerajšnjim, včeraj, danes, jutri, pojutrišnjem in tako še kakih pet, šest dni: ribe, ribe, ribe, lignji, ribe, ribe, polenta, brodet, ribe...... za zjokat, vam rečem!!! Aja, ste že uganili - ja, ne maram rib! Ampak linija bo pa zavidljiva (moja, namreč
)
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Predvčerajšnjim, včeraj, danes, jutri, pojutrišnjem in tako še kakih pet, šest dni: ribe, ribe, ribe, lignji, ribe, ribe, polenta, brodet, ribe...... za zjokat, vam rečem!!! Aja, ste že uganili - ja, ne maram rib! Ampak linija bo pa zavidljiva (moja, namreč lp cervus |
Ja revče bogo, a so te spet na morje nagnal? Evo, ker te imam rada, te lahko odrešim morskih muk. Jaz grem tja trpet, tebe pa bo čakal ključ pod predpražnikom, likalnik na likalni deski, meter in pol cot...Ne pozabi 1 x tedensko rože zalit.... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: mesni in sirov burek, paradižnikova solata.
Nenagovedina po mongolsko, riž, posladek: druženje z blondincem (na 4 tacah)
Začetnicavčeraj: piščančja obara.
Balenkavčeraj: tortilje z govedino, zelenjavo in načo sirom
danes: piščančno-zelenjavna rižota, radič z zeljem, domače breskve
rožaČETRTEK:
Pire, zelenjavna mešanica, pečene piščančje nogice, perutničke in klobase, kumarice z jogurtom:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Pustne miške