Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zelenjavna juha in borovničeva pita.

Bojanca
Tortilje s piscancjim meson v paradiznikovi omaki s koruzo, cilijem in rdecim fizolom, zapecene v pecici s sirom pekorino, skuto in maskarponejem. Za posladek lubenica in kavica. Saša

Uf, uf, nobenega časa, saj veste, študentska posla................... žurke ( na razvrat ste vi pomislili, jaz nisem nič omenjal ), s grede prihajajo pridelki. Jaz in polarni medo sva na istem hribu, on je na oni tropski strani, jaz pa na polarno stran, pa zaradi tega je pri meni vse pozneje. Grah je že porabljen, sedaj je že krompir, stročje, buče, kumare in prvi ( po nekaj letih ) paradajz:

Menda je naka seksualna sorta, nisem bil pozoren pri nakupu sadik. Drugač je paradajz bio.............. šprican, jaz pa imam rad bio.

danes sem spet bil pri vaškem ribniku............ kaj naj povem, tukaj ni mesto da bi razlagal moja verska prepričanja:

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 19. 2011 18:42

Pri nas smo imeli rdeče čelentanke

skledo zelene solate in pito z belimi nektarinami

Na, ežoj je nastavil rezervno vabo

lp

mzm

Danes: bolognese, mešana solata (kumare, padadižnik, paprika, čebula, koruza) in ekstaza. Po dolgi odsotnosti paše malo sladkega.

breskva

včeraj: pica s paradižnikom, mocarelo in veliko sveže bazilike

danes: lazanja z bučkami in melancani, solata

roža

zelenjavna juha, "makaronflajš", zeljna solata :)

Frklaa

Tisto zelje včeraj očitno ni bila tako dobra ideja...  Zato danes krožnik presne hrane in probiotični jogurt.

Začetnica

Včeraj: pomfri, kuskus z zelenjavo, ocvrt  zrezek, rdeča pesa, zvečer pa sladica: palačinke s sladoledom in prelivom (lepo za učke in dobro ) pri eni zlati .

Balenka

včeraj: zelenjavna juhca in ribezovi mafini, za večerjo štruedelj moje bodoče tašče 

danes: bučkina juhca in palačinke, za večerjo jogurt s sadjem

Mah moram mal vaše recepte pregledat in še kaj novega probat. Že dva tedna jemo eno in isto :(

OlivaB

Sporočilo je spremenil(a) OlivaB dne 20. 2011 16:05

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti