Zelenjavna juha in borovničeva pita.

Zelenjavna juha in borovničeva pita.

Uf, uf, nobenega časa, saj veste, študentska posla................... žurke ( na razvrat ste vi pomislili, jaz nisem nič omenjal ), s grede prihajajo pridelki. Jaz in polarni medo sva na istem hribu, on je na oni tropski strani, jaz pa na polarno stran, pa zaradi tega je pri meni vse pozneje. Grah je že porabljen, sedaj je že krompir, stročje, buče, kumare in prvi ( po nekaj letih ) paradajz:
Menda je naka seksualna sorta, nisem bil pozoren pri nakupu sadik. Drugač je paradajz bio.............. šprican, jaz pa imam rad bio.
danes sem spet bil pri vaškem ribniku............ kaj naj povem, tukaj ni mesto da bi razlagal moja verska prepričanja:
![]()
![]()
![]()
![]()
ežoj
Pri nas smo imeli rdeče čelentanke ![]()
skledo zelene solate in pito z belimi nektarinami
Na, ežoj je nastavil rezervno vabo ![]()
lp
mzmDanes: bolognese, mešana solata (kumare, padadižnik, paprika, čebula, koruza) in ekstaza. Po dolgi odsotnosti paše malo sladkega.
včeraj: pica s paradižnikom, mocarelo in veliko sveže bazilike
danes: lazanja z bučkami in melancani, solata
rožazelenjavna juha, "makaronflajš", zeljna solata :)
FrklaaTisto zelje včeraj očitno ni bila tako dobra ideja... ![]()
![]()
Zato danes krožnik presne hrane in probiotični jogurt.
Včeraj: pomfri, kuskus z zelenjavo, ocvrt
zrezek, rdeča pesa, zvečer pa sladica: palačinke s sladoledom in prelivom (lepo za učke in dobro
) pri eni zlati
.
včeraj: zelenjavna juhca in ribezovi mafini, za večerjo štruedelj moje bodoče tašče ![]()
danes: bučkina juhca in palačinke, za večerjo jogurt s sadjem
Mah moram mal vaše recepte pregledat in še kaj novega probat. Že dva tedna jemo eno in isto :(
OlivaB
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Bretonske palačinke