Ješprenj s svinjskim suhim mesom, paradižnikom, papriko in krompirjem, ter za solato kumara z veliko čebule
Duracell
Indijska vegetarijanska skleda
Ješprenj s svinjskim suhim mesom, paradižnikom, papriko in krompirjem, ter za solato kumara z veliko čebule
DuracellDušen stročji fižol z paradižnikom in korenčkom, v kosih krompir, naravni zrezki, zeljna in zelena solata
Kremšnite
pica po Rokcovem receptu iz baze, rdeč radič z zeleno papriko in paradižnikom, za sladico pa lubenica
tjasZelenjavna juha, lignji polnjeni z gobicami in pire, kumarčna solata.

Sledi poležavanje ob knjigi in kava ![]()
Jaz imam enga upokojenca, ki mi sem ter tja neki naredi, vendar je zmeraj problem. Danes se mu ni ljubilo blitvo nabirat, zaradi tega pa tako:
Kot je ene rekla: kulinarika pa taka: pražene ribe in kajla kruha ( na vino je pa pozabila ).
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: goveji zrezki v čebulno-gorčični omaki, polnozrnat riž, gratinirana cvetača z nekim noro dobrim kozjim sirčkom (teta prinesla iz Francije, sam kaj ko je bil tako majhen hlebček), mešana solata (kumare, paradižnik, sladki feferoni).
Danes: divji losos s koprom, pečen krompirček, špinača
Ninja24Danes: puran v smetanovi omaki z njoki in zelena solata
Danes: popraženo piščančje meso z masleno zelenjavo in sirom. Za sladico pa sadna torta s smetano.
včeraj: morska rižota ![]()
danes: pica, solata, za ene pa še ocvrti kalamari
bevadanes (ker je bilo fino hladno): goveja juhica, meso iz juhe in vsa mogoča mešana zelenjava v voku pa skleda solate
jutri: plonkam od ežoja, samo vino bo pa rdeče (babić iz primoštenske kleti). Solata bo prestavljena na večerjo.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )