Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Predvčerajšnjim, včeraj, danes, jutri, pojutrišnjem in tako še kakih pet, šest dni: ribe, ribe, ribe, lignji, ribe, ribe, polenta, brodet, ribe...... za zjokat, vam rečem!!! Aja, ste že uganili - ja, ne maram rib! Ampak linija bo pa zavidljiva (moja, namreč )

lp

cervus

elaphus je napisal/a:

Predvčerajšnjim, včeraj, danes, jutri, pojutrišnjem in tako še kakih pet, šest dni: ribe, ribe, ribe, lignji, ribe, ribe, polenta, brodet, ribe...... za zjokat, vam rečem!!! Aja, ste že uganili - ja, ne maram rib! Ampak linija bo pa zavidljiva (moja, namreč )

lp

cervus

Ja revče bogo, a so te spet na morje nagnal? Evo, ker te imam rada, te lahko odrešim morskih muk. Jaz grem tja trpet, tebe pa bo čakal ključ pod predpražnikom, likalnik na likalni deski, meter in pol cot...Ne pozabi 1 x tedensko rože zalit.... 

Ognjič
V ponedeljek: moji široki reZanci na hitro, nek na hitro skupaj zmetan ragu in paradižnikova solata s čisto preveč čebule ( ne po moji krivdi, ali pač, ker nisem nič rekla :) ) potem smo pa posušene jabolke hrustljali pred TVjem :) Torek: poljena paprika po naročilu. :) Danes: ostanki polnjene paprike in vroča focaccia z olivami, čebulo, česnom in malo parmezana. Njami!!! Jutri: I don't know. :)) Vanja

Včeraj: mesni in sirov burek, paradižnikova solata.

Nena

govedina po mongolsko, riž, posladek: druženje z blondincem (na 4 tacah)

Začetnica

včeraj: piščančja obara.

Balenka

včeraj: tortilje z govedino, zelenjavo in načo sirom

danes: piščančno-zelenjavna  rižota, radič z zeljem, domače breskve

roža

ČETRTEK:

Pire, zelenjavna mešanica, pečene piščančje nogice, perutničke in klobase, kumarice z jogurtom:

Pozdravček!

Danes v znamenju buče. Slano:

In sladko:

ežoj

Danes hrana zunaj, najedla sushija na all you can eat varianta, da še komaj diham  malo slaba slika (ni bilo dovolj potrpežljivosti )

melcii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti