Včeraj: čevapčiči, pečen
, mešana solata (paradižnik,
in rdeča pesa).
Danes: pečena
krača, kuskus z zelenjavo in
solata.
Včeraj: čevapčiči, pečen
, mešana solata (paradižnik,
in rdeča pesa).
Danes: pečena
krača, kuskus z zelenjavo in
solata.
Danes: popecena riba (prevod iz gugla "trsk") nadzemeljska kolerabica, besamelova omakca z dodatkom petersilja in v trdo kuhanih jajc.![]()
![]()
Danes: kokošja juha z domačo ribano kašo, sosedin peče krompirček, bučkini polpeti (recept iz današnje Odprte kuhinje), pečen krap, ki ga je včeraj ulovil stric, solata, ki je na domačem vrtu preživela točo (k sreči še zdaleč ne tako hudo kot pri IviSin, aje bila letos to že 2. toča, in upam, da zadnja), popoldan pa biskvitna pita z borvnicami in pehtranom (zelo zanimiv okus, nekja novega) in kava. Vmes pa kakšna figa z domačega grma, si jih pošteno delimo s ptiči.
Včeraj: Lazanja od prejšnjega dne in veliko paradižnikove solate. Češnje.
Danes: Par crostinijev z malo Boursina in paradižnik. Sladoled na hitro za večerjo. ![]()
![]()
stročji fižol, domače kisano mleko
Začetnicaponedeljek: njami bučke s sirom, velika skleda zelene solate
JulijaVčeraj: goveja juha z rezanci, medaljoni svinjske ribice, zelenjavni riž, mešana solata
Danes: brokolijevo-cvetačna juha, dunajski zrezki, pražen krompir na hitro, zelena solata
Danes: Polnjena paprika in krompir, kompot
Frklaa
Komaj sem se prigrebla do slikic, tak naval je bil na tri vrste slanega zavitka, eden z blitvo, rikoto in parmezanom, drugi s krompirjem, dušenimi bučkami z veliko čebule in svežim sirom (stracchino), tretji iz ostankov nadeva prejšnjih dveh:
zraven so bile še kumarice z jogurtom.
Multi, hvala, da si me spomnil!
A je ežoju končno prijela vaba
?
lp
mzmmiška, sem tudi jaz na to pomislila...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Slivove rožice