Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: čevapčiči, pečen , mešana solata (paradižnik, in rdeča pesa).

Danes: pečena krača, kuskus z zelenjavo in  solata.

Balenka

Danes: popecena riba (prevod iz gugla "trsk") nadzemeljska kolerabica, besamelova omakca z dodatkom petersilja in v trdo kuhanih jajc.

Amelia

Danes: kokošja juha z domačo ribano kašo, sosedin peče krompirček, bučkini polpeti (recept iz današnje Odprte kuhinje), pečen krap, ki ga je včeraj ulovil stric, solata, ki je na domačem vrtu preživela točo (k sreči še zdaleč ne tako hudo kot pri IviSin, aje bila letos to že 2. toča, in upam, da zadnja), popoldan pa biskvitna pita z borvnicami in pehtranom (zelo zanimiv okus, nekja novega) in kava. Vmes pa kakšna figa z domačega grma, si jih pošteno delimo s ptiči.

rimljanka

Včeraj: Lazanja od prejšnjega dne in veliko paradižnikove solate. Češnje.

Danes: Par crostinijev z malo Boursina in paradižnik. Sladoled na hitro za večerjo.

Vanja

stročji fižol, domače kisano mleko

Začetnica

ponedeljek: njami bučke s sirom, velika skleda zelene solate

Julija

Včeraj: goveja juha z rezanci, medaljoni svinjske ribice, zelenjavni riž, mešana solata

Danes: brokolijevo-cvetačna juha, dunajski zrezki, pražen krompir na hitro, zelena solata

Danes: Polnjena paprika in krompir, kompot

Frklaa

Komaj sem se prigrebla do slikic, tak naval je bil na tri vrste slanega zavitka, eden z blitvo, rikoto in parmezanom, drugi s krompirjem, dušenimi bučkami z veliko čebule in svežim sirom (stracchino), tretji iz ostankov nadeva prejšnjih dveh:

zraven so bile še kumarice z jogurtom.

Multi, hvala, da si me spomnil!

A je ežoju končno prijela vaba ?

lp

mzm

miška, sem tudi jaz na to pomislila...

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti