Pri nas pa danes čevapčiči in solata.Najboljša je bila sladica - torta nuttela v obliki rezin, delo mojih dveh sončkov ![]()
![]()
gardelin
Pri nas pa danes čevapčiči in solata.Najboljša je bila sladica - torta nuttela v obliki rezin, delo mojih dveh sončkov ![]()
![]()
gardelin
Včeraj: goveji golaž, polenta
Danes: krompirjeva musaka
PetyaDanes: rižota s svinjino in gobami, stročji fižol v solati in popoldan pa še puding z belo čokolado.
Filane paprike, pire krompir.
NenaDivji riž, dušene bučke, za posladek Bon Jovi na Dunaju pa kaj iz Starbucksa, če mi rata pravi cajt gor prilest...
ZačetnicaSem se uprla (hvala, Ognjič, za spodbudne besede), pa bodo danes poleg rib tudi bučkini polpeti, hehehe. Poleg tega je oblačno - hja, kaj čmo, se že sprašujem, če nisem začela mal uživat ;-).
lp
cervusDanes:
Goveja juha s zdrobovimi knedlci, ((dušen riž, govedina z juhe)-pozabila slikat) in paradižnikova solata s papriko.
PETEK:
Špecli, telečji ragu, kumarična solata:

Pozdravček!
Kljub vsem načrtom o današnji domači kuhi me je popolnoma nasitila zame novo odkritje od gostilnice v BTC, ki se ji reče mensezdi Brunch. Gurmansko kosilo pa je bilo: večplastni toast s piščancem v omaki, popečeno slanino, jajčkom in svežim paradižnikom, zraven pa božanski pečen krompirček. Pregrešno in ne preveč zdravo, ampak tako dobro.
tjasVčeraj: tortilije in solata
Danes: naravni puranji zrezki, rizi-bizi, paradižnikova solata
jutri: bograč, čevapčiči in druge zadevice z žara, solate...slano in sladko pecivo, gibance, torta...pa verjetno tudi nebo manjkalo ![]()
![]()
![]()
...vreme sicer ne bo na naši strani, pa se niti ne sekiramo preveč, glavno da bo vredu družba.
Bojanca
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Gratinirani fuži s sirom in pršutom