Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa danes čevapčiči in solata.Najboljša je bila sladica - torta nuttela v obliki rezin, delo mojih dveh sončkov

gardelin

Sporočilo je spremenil(a) gardelin dne 21. 2011 18:32

Včeraj: goveji golaž, polenta

Danes: krompirjeva musaka

Petya

Danes: rižota s svinjino in gobami, stročji fižol v solati in popoldan pa še puding z belo čokolado.

breskva

Filane paprike, pire krompir.

Nena

Divji riž, dušene bučke, za posladek Bon Jovi na Dunaju pa kaj iz Starbucksa, če mi rata pravi cajt gor prilest...

Začetnica

Sem se uprla (hvala, Ognjič, za spodbudne besede), pa bodo danes poleg rib tudi bučkini polpeti, hehehe. Poleg tega je oblačno - hja, kaj čmo, se že sprašujem, če nisem začela mal uživat ;-).

lp

cervus

Danes:

Goveja juha s zdrobovimi knedlci, ((dušen riž, govedina z juhe)-pozabila slikat) in paradižnikova solata s papriko.

gobica1402

PETEK:

Špecli, telečji ragu, kumarična solata:

Pozdravček!

Kljub vsem načrtom o današnji domači kuhi me je popolnoma nasitila zame novo odkritje od gostilnice v BTC, ki se ji reče mensezdi Brunch. Gurmansko kosilo pa je bilo: večplastni toast s piščancem v omaki, popečeno slanino, jajčkom in svežim paradižnikom, zraven pa božanski pečen krompirček. Pregrešno in ne preveč zdravo, ampak tako dobro.

tjas

Včeraj: tortilije in solata

Danes: naravni puranji zrezki, rizi-bizi, paradižnikova solata

jutri: bograč, čevapčiči in druge zadevice z žara, solate...slano in sladko pecivo, gibance, torta...pa verjetno tudi nebo manjkalo ...vreme sicer ne bo na naši strani, pa se niti ne sekiramo preveč, glavno da bo vredu družba.

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti